Odporúčania na kvalitný krém so SPF ochranou
Odporučili by ste naozaj dobrý krém , sérum alebo niečo na pleť (tvár hlavne) so silnym SPF? Mám geneticky danú neurofibromatózu a teda sa musim ešte viac chrániť aby sa predišlo tomu aspoň trochu. Chcem od bežnych ľudí overené typy, doktorka sice odporucila nejake ale su priliš drahé (50+eur)
korejske spf su vyborne a zozenies za dobre ceny, popozeraj napr. ksisters.sk
Ja som spokojná s TOBOCO
toto https://www.notino.sk/eucerin/sun-sensitive-pro...
vyskusala som uz velmi vela, aj korejske, aj z drogerie, mam zmiesanu plet a neznasam byt leskla a lepkava a toto jedine ma nestipe v ociach a nelesknem sa po nom
Fluid na tvar SPF 50- profesionalna rada od Olival.
LA roche posay fluid spf50
Eucerin oil control, alebo beautynof joseon s probiotikami-mam zmiesanu plet so sklonom k akne
Pouzivam beauty of joseon... Je lahky, nezmolkuje aj ked ja makeup moc nepouzivam, ked tak bb krem... Nema nejaku otravnu parfumaciu a nestipe v ociach...
Coxir…obsahuje ceramidy cize v lete som ani denny krem nepotrebovala. Vynikajuci, vyzivny. Teraz mam haruharu a konzistencia nic moc chyba mi ta vyziva co dodal pleti coxir.
Ja pouzivam od Natuint, je to slovenska prirodna kozmetika. Pletovy krem so Spf50 je do 30€.
Ja určite odporúčam spf 80 od značky presenssa,da sa obj.cez internet.cena myslím,že úplne ok.Som kozmetička,tento krém sme používali po laseroch,peelingoch a u ľudí,kt.mali problém s pig.škvrnami a nikomu sa nijake nové po ňom neurobili nikdy.
A naviac je úplne super,lebo je ľahučký...
Skus korejske, napr. od Frudia, Beauty of Joseon, Skin 79 a pod. Frudia kupujem na Ksisters za nejakych 7 €, mam sklony k hyperpigmentacii a tieto mi fungovali, vyberam uz len podla ceny.
Mne viac vyhovuje fluid ako krem a pouzivam od vichy
Jednoznačne la rochay fluid 50.trpim pigmentovymi škvrnami a jedine tento mi pomohol aj pri mori a stojí okolo 20 eur
Ahojte, na stránke ksisters.sk majú fakt skvelý vyber kórejskej kozmetiky, ja osobne používam Beauty of joseon, faktor 50 a ešte obsahuje aj probiotiká. Je to dosť veľké balenie a vydrží dlho a cena je úplne super. Doobeda objednáš a na druhý deň je balíček doma. A dostala som aj promo kód, takže ak objednáte nad 30€ a zadáte tento kód: FV8SCZB dostanete 5€ zľavu na nákup. 🙂 kľudne môžete využiť ;)

Pouzivam cerave 50 denny krem