Odporúčania na opaľovací krém s nižším SPF bez arómy
Opaľovací krém SPF 15.
30tku mám, chcem aj niečo slabšie, používala som nivea ale vadí mi ta výrazná aróma, aký odporúčate? Najlepšie nejaký dostupny v obchodoch, ďakujem 🙂
Naozaj neviem, načo by niekomu bolo SPF 15. To už si nemusíš dávať žiadne. Aj 30 je málo na leto.
Pod 50 by som nesla... kvoli comu chces 15?
aj ked sa natries 50 pokial to neurobis naprosto spravne nedosiahnes faktor 50. malokto si da krem v dostatocnej vrstve a dokonale rozotrie. cize ani 50 nie je 50
ak pominieme zdravotne hladisko o ktorom uz asi naozaj kazdy vie tak opalovanie urychluje starnutie pleti. skor budes mat vrasky a starecke skvrny
@dally55 chcem 15tku lebo bezne si sadnem na záhrade na hodinku aj menej na slniečko si trosku sadnúť, pri 30tke ma za hodku nič neopali,
@dally55 prečítaj si niečo o vplyve slnka na pokožku a zdravie, mala som pocit, že teraz je to už všade.
Ak ideš na hodinu sadnúť na záhradu, tak ideálne do tieňa. Ak musíš byť na slnku, tak spf 50. Nie, nechceš sa ani trochu opáliť.
Klasika konika začnú ťa poučovať ako je slnko škodlivé 🙏
Bioderma
Z Lidl su take bez vone, ja mam rada od Dermacolu, maju aj 15 tku a klasika Nubian ma tiez 15 tku, ja ich vone mam velmi rada
Klasika konika začnú ťa poučovať ako je slnko škodlivé 🙏
@pikachu999 ale veď nadmerné slnenie je škodlivé :D
@pikachu999 ale veď nadmerné slnenie je škodlivé :D
@nelca0510 hodinka o ktorej píše nie je nadmerne slnenie..
ja mám Piz Buin 15 na tvár
@nelca0510 hodinka o ktorej píše nie je nadmerne slnenie..
@pikachu999 hodina na priamom slnku bez riadnej ochrany je nadmerné slnenie
@kaca222 ibaže vôbec
@kaca222 ja som bledá a hodina ani neviem že som na slnku
Jemné vonia
@pikachu999 super ďakujem za tip, aj iné značky som tu videla tak popozeram, možno ešte aj ten lidl vraj mal dobre recenzie, a ináč áno, nepochopím toto ja asi nikdy, tu na konikovi, položím otázku a polovica odpovedi úplne o inom, ešte aj opakovane majú dámy potrebu tu vypisovať :D
ja mam maslo s bertakarotenom SPF 15 od farmasi

@dally55 odporúčam 50-tku,nie slabší od 30-tky. Mám od La.roche posay