Odporúčania na predlžovanie vlasov tape in v Bratislave
Ahojte, viete odporúčiť niekoho kto predlžuje vlasy metódou tape in v BA alebo MA? Ďakujem za radu 🙂
Mala som rok tape in v salone Zeraya a uz nikdy viac! Chcela som si predlzit svoje kedze sa lamali a uz to bolo neunosne. Vlasy stali 1000€ blond, po par umytiach boli hrube, drsne, netusim povod vlasov. Farbili mi aj melir kazde druhe prepojenie, ob 2 mesiace. Vlasy mi nenarastli vobec, napriek tomu ze odrasty vzdy skomentovala ved vam narastli vlasy, ja ze odrasty ano ale konce nie. Nezajem. Asi 3 a 4 prepojku mi dala ine pasky tensie, po 3 tyzdnoch sa zacali odlepovat, pytala som sa ci nezmenili dodavatela, ze nieee, ale potom komentar, dala som vam tam “silnejsie” pasky..po 6 prepojke ma robila nejaka nova kadernicka, odchadzala som s vlasmi kratsimi o 8 cm co ich ostrihala, asi si myslela ze to je bezny vlas a nie majetok za 1000€. Reklamacia od majitelky vtipna, mala som si to odstrazit sama. Hmm. Dala mi zlavu, ktoru potom dala aj tak kazdemu zakaznikovi, pytala som sa co s tym, riesenie, na to nereagovala vobec. Neda sa im napisat recenzia na googli, a platit sa da len cez fakturu. Pasky mi dala dole ina kadernicka ktora skonstatovala ze mi to vytrhalo vlasy, na inej konzultacii sa zhrozila ina kadernicka ze co to je, a dalsia tiez. A to nehovorim o tom ze blond casom meni farbu do zltych odtienov, ktore nikdy nenatonovali. Nikdy viac. Uz nechcem ani tape in nikdy. To davanie dole a lepidlo vo vlasoch nie.
Mozno inde robia mensie pasky, ine lepidlo ale za mna ne.

@veronikaaa46 hair artist Vladimir Lekár na Muchovom námestí