Odporúčania na trvácny svieži parfum
Ahojte, tie ktoré sa vyznáte do parfumov, vedeli by ste mi odporučiť taký, ktorý by sa vôňou podobal na túto toaletnú vodu len by bol trvácnejší ? Píšem anonymne, lebo by to mal byť darček pre osobu, ktorá je tiež na tomto fóre. Je to skôr ľahká svieža vôňa ako sladká. Ďakujem za všetky rady, ja používam svoj parfum už roky ho nemením, tak som v tomto stratená.
@moonlight1210
Na fotke je toaletná voda Elizabeth Arden - Green Tea. Hľadám tomu podobný poriadny parfum, bolo by to pre mladé dievča, tak nič ťažké sladké, táto vôňa sa jej páči, je taká príjemná ľahká, hľadám niečo podobné ak to niekto pozná len trvácnejšie
Kedze tu vonu nepoznam, pozrela som web, co hovoria ludia, ktori miluju tuto tvoju vonu, ale zhanaju nieco podobne:
Acua Di Gioia
Yulong thé ody Armani
Ormonde Jane Champaca
Thé Matcha by La Monde Gourmand
Hear me out…Tommy Girl (citrusovo matovy, bez caju)
Thé Vert Eau de Toilette L'Occitane en Provence
Tieto tvrdia, ze vydrzia dlhsie ako Arden:
Coach Coach Poppy Citrine Blossom
Chance Eau Fraiche Chanel
Un Jardin Sur Le Nil Hermès
Ô de Lancôme
Thé Fantaisie Roger & Gallet
Sergio Tacchini O-Zone Woman Sergio Tacchini
Fendi Fan di Fendi Eau Fraiche
Louis Vuitton imagination
Vyherca je:
Nishane wulogn cha - tento si chvalili viaceri na viacerych strankach, ale treba ho vraj nechat odlezat, aby maceroval, lebo inak je tiez slabsi.
Druhe miesto:
Bvlgari - Au The Vert - viac kvetinove, retazec Four Season to pouziva na svoje complimenatry veci vo vybaveni kupelni (myslim, ze viem, ktoru vonu myslia)
Tretie miesto najspominanejsich:
Al-Rehab Green Tea
A nasla som, ze esxistuje priamo od tejto znacky:
Elizabeth Arden Green Tea Intense
Co sa tyka dostupnosti jednotlivych vonaviek, to zial neviem.
A zrejme podobnost zalezi, ktory ton z povodnej vonavky jednotlivi ludia maju radi.
Takze nie vsetky musia mat vyraznejsiu vonu zeleneho caju.
Mozu mat vyraznejsiu inu zlozku (citrus, matu, jasmin, ...).
@moonlight1210 Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď, si zlatá. Uložila som si a zastavím sa na predajni a čo budú z toho mať ovoniam nech nekupujem úplne naslepo a už len dúfať, že sa trafím
@kati301 Aj táto watermelon vyzerá byť fajn, tiež ovoniam a uvidím, ďakujem za tip
Ak je Green Tea jej topka, môžeš kúpiť sprchový gél a telové mlieko/krém rovnakej značky. Vyrába sa ešte aj deo. Ono vrstvením sa vôňa stáva trvácnejšia.
Kludne moschino funny, eclat...lanvin, chanel chance eau fraiche, ja som tiez zacinala s tymto zelenym cajom;))))

Mozes napisat nazov znacky a nazov parfumu? Neviem to z toho naisto rozlustit.