icon

Odporučte dlhotrvajúce voňavky z DM

10. jan 2024

Prosím nepoznáte nejakú dobrú ?? Aby vydržala dlho. Aby bola z dm lebo nemám kde inde ísť

doris11
10. jan 2024

Nieje to vonavka ale telový sprej ale kupujem si ho stále.. citit ho dlho podľa mna, vyhovuje mi. Majú viac vôni.

autor
10. jan 2024

@doris11 aký je rozdiele medzi vonavkou a týmto?

doris11
10. jan 2024

No popravde ani neviem 😀
Je rozdiel parfum a telový sprej hlavne asi vo vydrží .. dobrý parfum ti drží na veciach aj 5 dni .. za to telový sprej par hodín. A hlavne cena 😀 tento telový sprej stojí do 10€ .. ale vravím, ja som spokojná. Pouzivam ho každodenne, na prevonanie 😀

chrobak7
10. jan 2024

Voňavka je ľudový názov niečoho, čo vonia a dáva sa na telo. Inak správne sa to nazýva parfém, perfémová voda, toaletná voda a deodorant. Záleží od koncentrácie vonných látok v roztoku. Najmenej má deodorant, viac toaletná voda, ešte viac parfémová voda a najviac parfém. Čo koľko má, si ľahko nájdeš cez Gúgl, napr. tu:

https://www.notino.sk/casto-kladene-otazky/

Úlohou deodorantu je navyše aj niečo iné, než len vôňa - zvyčajne zabrániť poteniu.

Aj v DM - ke máš testery, môžeš si sama vyskúšať. To, čo vyhovuje jednému, nemusí voňať tebe.

mima1608
10. jan 2024

Ariana Grande - Thank you next alebo Cloud
S. Oliver - Scent of you

Tieto konkrétne mám teraz doma a voňajú krásne. AG sa mi zdá, že má dlhšiu výdrž ako Oliver.

laurika999
11. jan 2024

@chrobak7 zabrániť poteniu nie je úloha deodorantu, ale antiperspirantu.

chrobak7
11. jan 2024

@laurika999 Máš pravdu, deodorant len prekrýva zápach potu, jeho tvorbu potláča antiperspirant.

liusa82
11. jan 2024

neviem aké konkrétne značky parfumov máš na mysli či drahšie alebo lacnejšie ved tam je kadečo ťažko radiť .Ja som raz v dm len tak náhodne ovoňala lebo bola za pár šušňov značka elode.Mala som vôňu so lovely aj dlho voňala a mala 100 ml som si myslela že to bude nejaka alkoholová somarina za pár korún ale nie.Popozeraj ich tam.Majú rozne vône tej značky

terry658
11. jan 2024

Treba si vybrať. Je ich tam šialene veľa. Bola som s dcérou a stáli sme tam asi 30 minút. Obe sme si vybrali.