icon

Odporučte účinné sérum na rast oslabených mihalníc

gabika0825
23. sep 2025

Pekný večer prajem, odporucte prosím tie čo máte skúsenosti nejaké dobre a účinne serum na mihalnice, ktoré môžem používať aj keď mám ešte predĺžené mihalnice. Chcem ich dať dole po 4 rokoch nosenia, tak počítam s tým, že moje mihalnice budú veľmi slabé a riedke. Tak chcela by som ešte popri tom ako mám urobene, používať už to serum. Kvôli práci si nemôžem dovoliť chodiť s vypelichanymi mihalnicami, musim chodiť naličená a špirála asi dobre vyzerať nebude na riedkych a slabých mihach.. Dakujem za rady 🙂

anonym_327496
23. sep 2025

To uz je toto konikovsky sport, kazdy druhy den tato tema? Ci zase reklama?

gabika0825
autor
25. sep 2025
@anonym_327496

To uz je toto konikovsky sport, kazdy druhy den tato tema? Ci zase reklama?

@anonym_327496 vôbec, nenašla som jedinú tému kde by sa riešila aplikácia sera na umelé mihalnice… všade píšu ženy len že PO odstránení používali, ale ja mám mihalnice ešte urobene a chcela by som používať už teraz to serum. Čiže odpoved z cesty

mbta
30. nov 2025
@gabika0825

@anonym_327496 vôbec, nenašla som jedinú tému kde by sa riešila aplikácia sera na umelé mihalnice… všade píšu ženy len že PO odstránení používali, ale ja mám mihalnice ešte urobene a chcela by som používať už teraz to serum. Čiže odpoved z cesty

@gabika0825 sice neskoro ale nasla si nejake dobre nejake serum? Ja mam Folivital od Biome,stalo 27e,krasne mi riasy narastli ,opticky aj zhustli,fakt som neverila ,ze budem mat raz svoje krasne mihalnicky,vydrz je 2mesiace,nie jeden ako sa pise a to mi este dorasta obocie..Teraz som ojednala znovu,lebo chcem udrziavacie davkovanie aspon 2-3krat za tyzden. Na Biome je v zlave 2+1zdarma za 54e,cize vyjde jedno 17e,zvysne sa zidu ako darcek na Jeziska 😀