Odstránenie tetovaného obočia
Ahojte, pred cca 10 rokmi som si dala vytetovať obočie, čiarkovaná metóda, chcela by som si ho dať odstrániť. Tetovanie je celé vysivené. Viete odporučiť nejaký salón alebo kliniku na strednom Slovensku? A bolí to veľmi to odstránenie? Koľkokrát je potrebné ísť? Naberám odvahu už asi dva roky, ale bojím sa tej bolesti. Prikladám foto ako to teraz vyzerá po 10 rokoch.
@anonym_autor podľa toho ako máte obočie robené, ja som bola 4x, prvýkrát mi to vytiahlo do červenej ale strašne to bolo druhýkrát do oranžovej tretíkrát do žltej a potom to už nebralo, ale bolo to svetle už to išlo prekryť, minuly rok som bola dať pretetovat hairstroke alebo tak nejak sa volala tá technika a je to ok. Odstraňovať som ale bola na klinike nie u kozmeticky
@anonym_1bd2c6 neurobili sa ti jazvy???? Nepopalilo ti pokozku??? Nekrvacalo obocko????
@anonym_1bd2c6 neurobili sa ti jazvy???? Nepopalilo ti pokozku??? Nekrvacalo obocko????
@zuwa78 jazvy nie, ale po prvom som mala extrém opuch, jedno oko som ledva otvorila, ale nechcem strašiť lebo teraz to už môže byt možno iné, ja som bola tak 8-10 rokov dozadu

@anonym_autor podľa toho ako máte obočie robené, ja som bola 4x, prvýkrát mi to vytiahlo do červenej ale strašne to bolo druhýkrát do oranžovej tretíkrát do žltej a potom to už nebralo, ale bolo to svetle už to išlo prekryť, minuly rok som bola dať pretetovat hairstroke alebo tak nejak sa volala tá technika a je to ok. Odstraňovať som ale bola na klinike nie u kozmeticky