icon

Odstraňovače farby na vlasy pre svetlejší vzhľad

14. aug 2025

Ahojte viete mi odporučiť nejaký odstranovac farby z vlasov ?Mam cierne vlasy a postupne by som sa chcela vrátiť na svetlejšiu tak aby mi neodpalilo vlasy 😅ďakujem

nika_val
14. aug 2025

Skús Subrina Eliminator
Je to vyslovene odstraňovač farby, nezasiahne ti do tvojej prirodzenej iba stiahne tú nafarbenú.
Ale ak si si dlhodobo farbila na čierno pojde to velmi velmi tažko dole.. píšem z vlastnej skúsenosti

autor
14. aug 2025
@nika_val

Skús Subrina Eliminator
Je to vyslovene odstraňovač farby, nezasiahne ti do tvojej prirodzenej iba stiahne tú nafarbenú.
Ale ak si si dlhodobo farbila na čierno pojde to velmi velmi tažko dole.. píšem z vlastnej skúsenosti

@nika_val ja s tým počítam že to bude ťažké uz som to spravila keď som bola mladšia do týždňa som bola blond ale vlasy som si odpálila poriadne teraz ich mam dosť husté,zdrave a dlhé a nerada by som zase o ne prisla takže kludne nech to trvá aj roky😅🙏🏼a ďakujem kuknem to 🤩

dadis
15. aug 2025

Skus vitaminom C a postupne sa farbit svetlejsimi odtienmi (s eliminaciou rysavej, ten vitamin mi stiahol farbu do rysava trochu)..ale tiez dost to vysusi vlasy, treba vela starostlivosti..mne to zafungovalo na omylom zsfarbene vlasy..asi 3 farbenia trvalo, kym som sa dostala na povodnu farbu..