icon

Odstraňovanie ochlpenia z rúk: Je to pre športovkyne nutnosť?

5. jan 2025

Dlhšie si všímam u báb, ktoré aktívne športujú, majú peknú vyšportovanú postatavu, že si pravidelne holia alebo odstraňujú chlpy na rukách. Tiež športujem aktívne už roky a snažím sa teraz v zime vykonávať interiérové športy tak 4x do týždňa - fitness, jóga, trampolíny, lezenie atď. Keď idem cvičiť necítim sa úplne príjemne keby som aj v zime aspoň raz za čas si ruky neoholila. V lete radšej pravidelne. Aký máte názor na holenie rúk u športovkýň alebo aj všeobecne na odstraňovanie ochlpenia z rúk?

januska12323
5. jan 2025

Ruky si neholim ani nikdy nebudem a je mi úplne jedno či si iné ženy holia.

doriiis
5. jan 2025

Nie som športovkyňa a holim si ruky od svojich 12 tich či 13 tich rokov.
Mám tmavé chlpy a tenké ruky.Nepaci sa mi to na ženách.Ale je to ich vec .Aj v zime aj v lete mám dokonale hladké nohy aj ruky.😃 Inak by som sa necítila dobre

lucia13022023
5. jan 2025

Ja športovkyňa som a ruky sú neholim, nemám na nich chlpy 🤷🏻‍♀️
Keby mam, robím ako vyhovuje mne, nie akoby sa malo.

jaond19
5. jan 2025

Pouzivam IPL vsade kde sa mi chlpy protivia. A to je aj na rukach.

michaela329
5. jan 2025

Mám bledé a jemné chĺpky 😀 Nemusím...ale teda som si nikdy nevšimla, že by to ženy vo fitku, alebo aj na pole dance, kde sme fakt boli odhalené, riešil ...rob ako Ti je príjemné 🤷

janai1
5. jan 2025

Športovkyňa nie som a tiež si odstraňujem chlpky na rukách lebo mi proste vadia. Nikdy som sa ale nezamyslala nad tým, že na to potrebujem názor okolia

nynia
5. jan 2025

Tak športovci a je jedno či ženy alebo muži to primárne robia kvôli prípadným tejpom alebo len z preferencie, ja som len rekreačná športovkyňa a holila by som si ruky aj keby som nebola jednoducho mi to vadí a necítim sa komfortne keď nemám oholené ruky 🤷🏻‍♀️

viestta
5. jan 2025

Ruky si neholim, nikdy som taku potrebu nemala ale ja zas mam chlpy na rukach ako broskynka