icon

Odstraňujete si ochlpenie na tvári pod nosom alebo aj na lícach, brade, krku?

14. feb 2025

Asi pred 2,5 mesiacom som sa rozhodla, že už ďalej nechcem mať chĺpky nad hornou perou. Za tú dobu som sa pod nosom už asi 10x oholila. Celkom sa mi to vidí. V dnešnej dobe si to už v podstate skoro každá kamarátka odstráni alebo oholí chĺpky minimálne pod nosom. Akurát vidím problém v kontraste, že pod nosom som úplne bez ochpenia a na zvyšku tváre mám jemné broskyňové chĺpky. Baby čo ste sa rozhodli odstrániť ochlpenie z tváre tak holíte iba pod nosom alebo aj okolie líc, bradu alebo aj časť krku?

bronkax
14. feb 2025

Odstraňujem si iba chĺpky pod nosom ostatné má nezaujíma a ani to nevidno. Ak to máš veľmi viditeľné chodila by som radšej ku kozmetičke

deedol
14. feb 2025

pod nosom trham, neholim. potom nemam tento problem so zvyskom tvare.

doriiis
14. feb 2025

Áno,holim.Vola sa to dermaplaning.Uz roky rokúce.A veru si všímam žienky,ktoré to nerobia a mohli by.🤷🏻‍♀️

caroline_
14. feb 2025

bradu si neholim,nie je co,roky tam mam za par mesiacov cierny chlpok,ten vytrhnem a holim si okrem fuzikou aj lica,krk mi nepride ze treba

bobaas
14. feb 2025

Nad hornou perou riešim pinzetou, okolo sánky rieši moja kaderníčka strojčekom na holenie. Je to svetlé ochlpenie, ale...nemám to rada. Dva mesiace vydrží, kým idem zase na farbenie.

nevenka
14. feb 2025

Tak ja si holim takmer cele telo, lebo musim, cele nohy, zadok, brucho, pazuchy, a co nemusim, to naozaj holit nebudem. Ja len trham toto, co spominas, pinzetou. Pod bradou sa minzacalo tvorit viac hustych, ked mi dieta povyrastie, mam plan, ze v zime po veceroch sa budem hrat s IPL a snad kus pomoze. Ale na tej brade asi nie moc za chvilku, lebo su aj sedive niektore 🤣.
Ja uz mam ale vek, ked mam pocit, ze az taka krasna byt nemusim (mojmu muzovi sa pacim taka, aka som a ostatni ma nezaujimaju), tak sa z toho nejdem pominut s prepacenim.

juliacenc
14. feb 2025

Ja som chodila na laser ale vobec mi to nezabralo fuzi rastu dalej… na tych ipl na doma ma odradza ze to treba najprv oholit na tom v salone mi vyhovovalo ze to odstranilo oen tmave chlpy a tie male biele ostali. Cize to suladilo so zvyskom tvare. Mam taky blok v sebe holit si to… popravde som uz z toho zufala.. premyslam ci do konca zivota nechavat v salone 30€ za laser alebo to odfarbovat alebo co s tym 😭

diewcatqoo
14. feb 2025

Kedysi som trhala hornu peru pinzetou, ale uz pouzivam depilacny krem. Nemam cas na trhanie, v poslednom case som to trhala tak ledabolo. Teraz si pred vstupom do sprchy nanesiem na fuzy krem, ked vyjdem zo sprchy, krem zmyjem a mam pokoj na dva tyzdne. Zvysok tvare si neholim. Nastastie, na zvysku tvare nemam vyrazne chlpky. Obcas sa objavi nejaky zbludily chlp soliter na brade, tak ten vytrhnem.

mamickalisticka
14. feb 2025

Ja za seba otvorene poviem, že ano holím. Som tmavý typ ženy, pleť, vlasy oči tmavé, chlpy tiež tmavé. Holím sa celá. Ale plánujem si ist odstrániť laserom fúzy. Iné mi nevadí, toto bije do očí. Je to nepríjemné ale čo narobím. Som prírodná žena, ale nie až tak😃😅 aby som chodila ako satinsky