Oplatí sa investovať do gélových nechtov v salóne?
Ahojte, oplatí sa podľa vas ísť do salónu na gélové nechty bez predlžovania a umelých nechtov? Len na prírodný necht vam dá gél lak. Poprípade máte niekto skúsenosti? Ako dlho to vydrží, vyzerá to pekne? Prepáčte za blbé otázky ale nikdy som na takych nechtoch nebola a uvažujem nad nimi.
@dqqq za mna ano. Ak je sikovna nechtarka, urobi kvalitnu manikeru/predpripravu, tak urcite. Co do vydrze, je dost individualne, zalezi, ako rychlo nechty rastu, ako su ruky "vyuzivane". Chodievam zhruba v 3-4 tyzdnovom intervale. Potom mi uz vadi odrast "opticky" a ruky nesetrim (ano kremujem, hydratujem), ale neviem robit v rukaviciach, cize cistenie, sadenie, kutenie v dome. Vyskusaj, uvidis. Dnes uz aj materialy su niekde inde, nevyuziva sa tak hutne len akryl, predlzit necht (ak chces) sa da uz aj inak ako nalepenim tipu...
Nohy si robim sama. Ruky by som nedala. Teda este lavu ano, ale pravu vobec. Ja si sice davam na rukach aj umely tip, lebo moje prirodzene nechty sa niektore krutia a nevyzeraju pekne, ale to neznamena, ze mam pazuriska. Je to skor o tom aby mali pekny a rovnaky tvar. Ak mas svoje nechty pekne, tak to nepotrebujes a ostatne vsetko drzi a odrasta uplne rovnako - teda ak je to dobre spravene.
Ak si sikovna, tak si to mozes kludne robit aj sama doma, je to ako obycajne lakovanie, len si teda musis kupit potrebne veci. Su gely / gellaky, kde nepotrebujes nic a su take, kde potrebujes podklad aj zaverecnu vrstvu (odborne nazvy ti nepoviem). Ja pouzivam le mini macaron z DM na nohy - nechty len zbrusim, ocistim cisticom, natrem gellakom a dam do lampy. Keby nechty nerastli, tak to ani nemenim 🙂 drzi to vyborne. Horsie je to s odstranovanim. Su na to pripravky, ale mne to nefunguje. Ja to davam dole bruskou - tu vsak treba opatrne, aby si nezbrusila vlastny nechet.
za mňa áno - bez gel laku by som nikdy nemala dlhé nechty ... ale ja si to robím doma, pokiaľ nie si zručná choď do salónu, ale ak si, zvládneš to aj sama doma ...
Mne robi dcera s lampou za 5e, na nohach mam momentalne 3t a akurat odrastli trochu ale ani skrabancek, len gel na moje nechty a to sme 2t v mori, ruky mi vadia tie si nedavam
Ak si typ čo si lakuje nechty tak gél lak je ideálna voľba .chodiť cca každé 3-4 týždne a máš pokoj od lakov ktoré na druhý deň sú aj tak olúpané.hlavne dobrý výber nechtarky , žiadny aziati.
@dqqq tak slovo "investovať" nie je úplne vhodné 😃 ale z hľadiska estetiky a praktickosti určite áno. Budeš mať dokonalú manikúru bez odlupovania a bez práce.
Toto ti môžu vyhovárať jedine ženy, ktoré majú svoje prírodné mimoriadne kvalitné, ale nám, ktorým by nikdy dlhšie nenarástli a hlavne, ktoré si potrpíme na dokonalú manikúru by iné nechceli
Ano, chodim tak. Na moje nechty si davam robit gellak. Teraz som asi 2m bez nechtov, ale tento mesiac uz idem… ja som na toto lava si to robit doma. Nemam na to ani kapacitu. Vydrzi mi to v pohode aj 4t. Ale tam uz su velke odrasty potom
@dqqq tak slovo "investovať" nie je úplne vhodné 😃 ale z hľadiska estetiky a praktickosti určite áno. Budeš mať dokonalú manikúru bez odlupovania a bez práce.
Toto ti môžu vyhovárať jedine ženy, ktoré majú svoje prírodné mimoriadne kvalitné, ale nám, ktorým by nikdy dlhšie nenarástli a hlavne, ktoré si potrpíme na dokonalú manikúru by iné nechceli
@petracandle admin zmenil názov pôvodne to bolo ci sa oplatí ísť do salónu

Ja si nechty robit nedavam, ale vsetky moje kamaratky chodia k jednej slecne, ktora robi len taketo nechty a vyzera to pekne, prirodzene 🙂 Vydrzi to zhruba rovnako ako ten umely necht (myslim ten odrast). Podla mna je to urcite lepsia volba ako lepit si na nechty tie umele pazuriska 😀