Oplatí sa investovať do šampónov Kerastase?
Oplatia sa? Ktory ste prosim mali a boli ci neboli ste spokojne? Ďakujem
Ahoj, mala som rôzne šampony od nich na poškodené vlasy, tu nakvyššiu radu, najhoršie je keď si kupuješ celu radu na začiatku, ale vydržia fakt dlho a efekt super, za mna top vec peeling na pokožku hlavy
@ella2015
peeling na pokožku hlavy počujem prvýkrát...môžem poprosiť link, ktorý sa Ti osvedčil?
Po tychto samponoch ma hlavne nesvrbi hlava. Kvalita vlasov je myslim o dost lepsia. Pouzivam aj tonika a oleje. Ja som spokojna.
Veľa typov obsahujú silikóny. Tie mi vadia.
Kerastase su top sampony vyslovene vytvaraju zdrave vlasy. Idealne ak kadernik urobi osetrenie a diagnostiku a presne urci ktoru sadu na moje vlasy a vtedy je uzasny efektu nadhernych zdravych a leskych vlasov👌
Ja pouzivam od Kerastase roky sampon Genesis a teda mne za tie peniaze stoji. Vlasy su akoby pevnejsie a ani Konditioner mi netreba
@ella2015
peeling na pokožku hlavy počujem prvýkrát...môžem poprosiť link, ktorý sa Ti osvedčil?
neoplati

Ahoj, mala som rôzne šampony od nich na poškodené vlasy, tu nakvyššiu radu, najhoršie je keď si kupuješ celu radu na začiatku, ale vydržia fakt dlho a efekt super, za mna top vec peeling na pokožku hlavy