icon

Oplatí sa investovať do šampónov Kerastase?

17. jún 2025

Oplatia sa? Ktory ste prosim mali a boli ci neboli ste spokojne? Ďakujem

ella2015
17. jún 2025

Ahoj, mala som rôzne šampony od nich na poškodené vlasy, tu nakvyššiu radu, najhoršie je keď si kupuješ celu radu na začiatku, ale vydržia fakt dlho a efekt super, za mna top vec peeling na pokožku hlavy

76california
17. jún 2025
@ella2015

Ahoj, mala som rôzne šampony od nich na poškodené vlasy, tu nakvyššiu radu, najhoršie je keď si kupuješ celu radu na začiatku, ale vydržia fakt dlho a efekt super, za mna top vec peeling na pokožku hlavy

@ella2015
peeling na pokožku hlavy počujem prvýkrát...môžem poprosiť link, ktorý sa Ti osvedčil?

katarinaba
17. jún 2025

Po tychto samponoch ma hlavne nesvrbi hlava. Kvalita vlasov je myslim o dost lepsia. Pouzivam aj tonika a oleje. Ja som spokojna.

gabrielkaa
17. jún 2025

Veľa typov obsahujú silikóny. Tie mi vadia.

vnina
17. jún 2025

Kerastase su top sampony vyslovene vytvaraju zdrave vlasy. Idealne ak kadernik urobi osetrenie a diagnostiku a presne urci ktoru sadu na moje vlasy a vtedy je uzasny efektu nadhernych zdravych a leskych vlasov👌

rivini
17. jún 2025

Ja pouzivam od Kerastase roky sampon Genesis a teda mne za tie peniaze stoji. Vlasy su akoby pevnejsie a ani Konditioner mi netreba

ella2015
17. jún 2025
@76california

@ella2015
peeling na pokožku hlavy počujem prvýkrát...môžem poprosiť link, ktorý sa Ti osvedčil?

bg92
17. jún 2025

neoplati