Oplatí sa kúpiť epilátor na trvalé odstránenie chlpov?
Zdravim, už dlhšie rozmýšľam nad epilatorom ako od Philips, Broun.....
Mám tmavé a docela tvrdé chlpy viac menej po celom tele. Čo sa týka tváre tak chodím do salónu a je to účinné ale dosť drahé. Chcela by som niečo na zvyšok tela, kľudne aj drahšie do tých 400€. Neviem či aké výsledky za to budú stáť. Máte skúsenosti?
Premýšľam aj nad jedným čo mi stále vyskakuje a to glowie. Má niekto skúsenosti s touto značkou?
Ďakujem za odpoveď.
Mam Lumeu, som spokojna
@adriana_9705 za mna to stoji za ti kupit si. Mala som vyrazne cierne chlpy aj na rukach aj nohach a lumea mi pomohla. Ale trosku je to beh an dlhu trat. Zo zaciatku pouzivanie kazde dva tyzdne a potom uz len raz za mesiac a teraz uz vobec nepouzivam, uz sa vypalili uplne
mne lumea nepomohla ani kusok a hlavne nieje to u nikoho trvale ... nie tieto na doma.. ak chces naozaj trvale ta jedine laser u odbornika a ani to ti to 100% nezaruci
Za mňa je Lukea úplne super😉
@adriana_9705 Ak máš tmavé, viditeľné chĺpky, určite áno. Ja mám Braun silk expert pro, už asi 4 roky a je to úžasná vec. Som tmavovlasá, husté tmavé ochlpenie, aj na tvári som mala viditeľné "fúziky", každý druhý deň som to trhala, bolo to veľmi husté. Odkedy mám IPL Braun všetky tieto starosti mi odpadli. Raz za cca 6 až 8 mesiacov to prejdem s prístrojom a vybavené, žiadne pinzety žiletky mi netreba.
@adriana_9705 mam lumeu a je to naozaj jednotka na trhu. Mam tmavohnedé vlasy od narodenia, tmavé Viedne tvrdé chĺpky a nohy, oblasť bikin si už neholim.. zarastali mi chĺpky, mala som vždy vždy červené nohy s vyražkami, ako používam lumeu je tomu koniec. Určite sa oplatí do nej ísť 😊

Philips Lumea. Stojí za každý cent. Som tmavovlasá a chlpy mám aj na kolenach