icon

Oplatí sa kúpiť Havlíková apotéka a Manufaktura?

4. jan 2025

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s touto kozmetikou ? Oplatí sa kúpiť? Je vhodná už na prvé vrásky?

stela567
4. jan 2025
sonula
4. jan 2025

Havlikova hej, lepsie ako manufaktura. Pripadne skus ksisters.sk

gabika0825
4. jan 2025

Za mna lepšie havlíková apoteka, ako manufaktura. Manufaktura má moc aromatické veci a ja som z nej chytila alergickú reakciu 🙁

ssimusska
4. jan 2025

Nesadla mi ani jedna. Používam kórejskú.

autor
4. jan 2025

Ďakujem za názory🙂

cocolinka
18. feb 2025

Ahojte sice neskor, ale zaujala ma tema, havlika pouzivam nejaky ten rok, vyskusala som od nich vela, mam skor zmiesanu plet, cez zimu skor suchsia, pracujem v kancli kde mame suchy vzduch, takze moja plet je dost citliva v tom obdobi a havlik mi nestaci, a je to pre mna sklamanie teraz za tie peniaze, kazdu diskusiu, ktoru som si chcela tu na koniku otvorit je zmazana a celkovo som si vsimla, ze tazko na nich najdete kontetnejsie recenzie, na ich strankach recenzie su ale len poztivne, mam vlastnu skusenost, ze nie velmi dobru recenziu na jeden ich produkt supli uplne nakoniec ktore uz nikto necita, pride mi to take divne, a akoze tie ceny su nenormalne, niektore produkty su fajn, ale ten wow efekt vydrzi vzdy iba nejaky cas, ale to je asi velmi individualne, pretoze ja mam typ pleti, ktora si po case “zvykne” a uz jej nestaci co dostane

brutus50
28. mar 2025

@cocolinka skus zltkovy zabal a lanovy zabal , lepsie nez hocico

cocolinka
28. mar 2025

@brutus50 dakujem krasne!!!das mi nejaky postup na to?