icon

Oplatí sa kúpiť Medicube Zero pore pads?

28. mar 2026

Ahojte baby oplatia sa kupovať tieto tampóniky? Stoja za to? Mám pleť s náchylnosťou na upchavanie pórov a problem s textúrou.

Oplatí sa kúpiť Medicube Zero pore pads?
muchotrafka298
28. mar 2026

Ja som to mala vo Vana boxe zo Stylevana. A toto je taky produkt, ze k nicomu. Obycajny napusteny tampon co nerobi nic, kup radsej nieco ine

autor
28. mar 2026
@muchotrafka298

Ja som to mala vo Vana boxe zo Stylevana. A toto je taky produkt, ze k nicomu. Obycajny napusteny tampon co nerobi nic, kup radsej nieco ine

@muchotrafka298 takže žiadna exfoliacia ani nič ?

petamich
28. mar 2026

Ja naopak nesuhlasim s komentarom vyssie 🙂 podla mna su super, exfoliacne, pory su menej viditelne, mne vyhovuju.
Pouzivam asi tak 3-4x do tyzdna.

autor
28. mar 2026
@petamich

Ja naopak nesuhlasim s komentarom vyssie 🙂 podla mna su super, exfoliacne, pory su menej viditelne, mne vyhovuju.
Pouzivam asi tak 3-4x do tyzdna.

@petamich hm tak to asi budem musieť vyskúšať ja sebe, škoda že nemaju menšie lacnejšie balenie

lubka2510
28. mar 2026
@anonym_autor

@petamich hm tak to asi budem musieť vyskúšať ja sebe, škoda že nemaju menšie lacnejšie balenie

@anonym_autor oplati chod do toho za mna je to gamechanger...hned po cisteni si tym pomasirujem.celu tvar.Medicube ma aj dalsie skvele veci

3009
29. mar 2026

@anonym_autor na FB je stránka NIna Live a tam často ponúkajú kozmetiku od medicube v cenách okolo 8-10 eur. Okrem iného tam ponúkajú oblečenie pre moletky, takže nech ťa to neprekvapí. Ale tú stránku treba sledovať keď vysielajú online alebo hneď zo záznamu.