Oplatí sa kúpiť ultrazvukovú špachtľu na tvár?
Ahojte
Používate prosím niektorá ultrazvukovú špachtľu na tvár, oplatí sa kúpiť ?
Ktorú máte ?
Ďakujem
Pred cca štvrť rokom som kúpila ultrazvukovú špachtľu Siguro pre dcérku na akné, konkrétne je to táto špachtľa: Siguro SK-U530 Beauty care White, kupovala som ju z Alzy. Pri používaní ráno a večer celkom fajn redukuje akné (tak o 30%-50%), ale treba byť vytrvalý, každé miesto prejsť niekoľkokrát.
Ja mam tiez znacku nvm daku za 50€ a za mna fajn, nepouzivala som a zacala som. Pouzivam ju 1x do tyzdna brada celo a vycisti mi pory, nie uplne ale je to rozdiel
Na kozmetiku chodím. Nie sice pravidelne, lebo... no nestíham vždy. S akné problém nemám. Skôr som myslela tak, že by som si doma z toho urobila takú rutinu, že by som si ňou pory vyčistila. Zázrak nečakám, len ma zaujímalo či to nie je úplna hlúposť.
Ďakujem dievčatá.
Špachtľa sa oplatí hlavne na problematickú pleť s akné, lebo tam naozaj vidno účinok. Používala som ju aj na moju pleť, ale žiadny extra účinok som nevidela. Ja nemám akné, len mierne rozšírené póry na nose a sčasti na lícach. Takze na bežnú pleť v relatívne dobrom stave sa podľa mňa neoplatí.
@uhnakova chces povedat ze to pouziva kazdodenne a este aj rano aj vecer? Pokial viem mala by sa pouzivat par krat za tyzden…
tiez mam doma a pouzivam par krát do mesiaca po kupeli ked mam plet naparenú , ide to omnho lepsie
ucel splní hlavne na nose a t zona
ale chodim aj ku kozmetičke

Mam, za mna sa neoplati. Nie je to ziadne hlbkove cistenie. Pouzijem ju tak 1-2x za pol rok ked si spomeniem. Ale ja mam sirsie pory asi len na nose a chodim pravidelne na kozmetiku takze ju velmi ani nepotrebujem…