icon

Oplatí sa používať olej na mastné lupiny?

12. dec 2023

Ahojte. Myslíte, že je dobrý nápad používať olej na pokožku hlavy ak mám mastné lupiny?

werony_n
12. dec 2023

Olej,kondicionér, maska sa nikdy nedávajú na pokožku hlavy len do dĺžok, takže za mňa to není dobrý nápad, zbytočne sa ti budu mastit vlasy

autor
12. dec 2023

@werony_n ale myslím ricinovy, rozmarínovy s ktorými sa robia zábaly. Aplikujes na pokožku, necháš pár hodín pôsobiť a potom zmyjes šampónom.

isis234
13. dec 2023

Uvažuj.....mastnia sa ti vlasy.... olej je mastný.. Radšej kup šampon Demiclen žltkový (dM vajíčkový) v drogérii je lacný účinný

t1nusa
13. dec 2023

@werony_n existujú oleje, ktoré sa používajú na pokožku hlavy pred umývaním vlasov

domiklik
13. dec 2023

Nepomôže a tvoj stav to len zhorsi

werony_n
13. dec 2023

Prípadne , ak potrebuješ niečo na mastiace sa vlasy,tak maska s jablčným octom je vraj super

mima172
13. dec 2023

Ja som sa zbavila lupín práve vďaka olejovému zábalu, ktorý som aplikovala vtieraním do pokožky. Stačili 2 zábaly a lupiny sa mi už nerobia. Teraz si robím zábal celých vlasov 2x mesačne a 1x olejovú kúru na pokožku hlavy (preventívne).

autor
13. dec 2023

@mima172 a aký olej si používala? Dakujem

mima172
13. dec 2023

Ja používam konkrétne také vlasové olejové sérum od značky, s ktorou pracujem, no kľudne by som použila aj kvalitný mandľový olej napríklad.