icon

Oplatí sa ženám holiť si tvár?

7. dec 2023

Ahojte, robi to niekto? Fakt sa oplati a bude pokozka hladsia, a krajsia bude na nej aj make up?

doriiis
7. dec 2023

Áno,áno a áno

caroline_
7. dec 2023

Áno, bude, robím to roky, aj na rukách a čuduj sa svete stále zo mňa nie je opica :D

majamat
7. dec 2023

ano. ono to povodnenemalo vyt holenie, ale mechanicky peeling.
takze plet je hladsia z 2 dovodov - peeping + ema chlpky ktore zachytavaju makeup

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
7. dec 2023

@doriiis
@caroline_
@majamat je na to nejaka specialna ziletka?

autor
7. dec 2023

@chodec15 Dakujem! Tento trik necham pre teba! 🙂

danielinda
7. dec 2023
majamat
7. dec 2023

ano, aj ja mam take ako dala link @danielinda
no treba patrne, nesmie sa ist kolmo na plet, ale zosikma s to ostrou castou a opatrne. no je tam hrana, s ktoru sa casto poskriabem. niekedy narychlo pouzivam obycajne ziletky, ale tie su zas velke, hocikde sa s nimi nedostanem.

tana85
7. dec 2023

@caroline_ s tymi cepielkami? ake su chlpky natvari pri vyrastani? vsade to vidim, ale bojim sa ako casto to budem musiet robit

pixi35
7. dec 2023

@caroline_ ahoj a nepomoze to nahodou aj na akne?

majamat
7. dec 2023

@tana85 ja mam take ako predtym, skoro neviditelne.

simona20201309
7. dec 2023

Moja kozmetická mi povedala, aby som to neskúšala ani náhodou. Ze úplná hlúposť. Neviem. Ona je mladá. Šikovná, má strašne veľa klientov, salón v centre. Nemyslím si, že je zastarala a ma zlý názor. Ja som si v tomto dala od nej povedať.

majamat
7. dec 2023

@simona20201309 neviem,a le jedine co moze byt na tom zle, j e ze si mozes poranit kozu. moze zostat citliva. damozrejme prechodne. tiez by sa toereticky dala zaniest infekcia - napr ked sa prebehne cez infikovany pupak.
inak nevidim dovod.

vakatko
8. dec 2023

Určite neholiť, chlpky môžu holením spevnieť.
V drogérie kúp Depilačné pásiky na tvár alebo investuj do kvalitného Epilátora, chlpok vytrhne s koreňom a po čase sa rast zredukuje oslabia sa korienky.

caroline_
8. dec 2023

Ja používam úplne obycajnu, klasickú jednorazovu, a vždy na suchu vyčistenú pleť