Oplatí sa ženám holiť si tvár?
Ahojte, robi to niekto? Fakt sa oplati a bude pokozka hladsia, a krajsia bude na nej aj make up?
Áno, bude, robím to roky, aj na rukách a čuduj sa svete stále zo mňa nie je opica :D
ano. ono to povodnenemalo vyt holenie, ale mechanicky peeling.
takze plet je hladsia z 2 dovodov - peeping + ema chlpky ktore zachytavaju makeup
@chodec15 Dakujem! Tento trik necham pre teba! 🙂
https://www.mojadm.sk/catrice-ziletky-na-obocie...
Napriklad tieto si super 🙂
ano, aj ja mam take ako dala link @danielinda
no treba patrne, nesmie sa ist kolmo na plet, ale zosikma s to ostrou castou a opatrne. no je tam hrana, s ktoru sa casto poskriabem. niekedy narychlo pouzivam obycajne ziletky, ale tie su zas velke, hocikde sa s nimi nedostanem.
Moja kozmetická mi povedala, aby som to neskúšala ani náhodou. Ze úplná hlúposť. Neviem. Ona je mladá. Šikovná, má strašne veľa klientov, salón v centre. Nemyslím si, že je zastarala a ma zlý názor. Ja som si v tomto dala od nej povedať.
@simona20201309 neviem,a le jedine co moze byt na tom zle, j e ze si mozes poranit kozu. moze zostat citliva. damozrejme prechodne. tiez by sa toereticky dala zaniest infekcia - napr ked sa prebehne cez infikovany pupak.
inak nevidim dovod.
Určite neholiť, chlpky môžu holením spevnieť.
V drogérie kúp Depilačné pásiky na tvár alebo investuj do kvalitného Epilátora, chlpok vytrhne s koreňom a po čase sa rast zredukuje oslabia sa korienky.
Ja používam úplne obycajnu, klasickú jednorazovu, a vždy na suchu vyčistenú pleť

Áno,áno a áno