icon

Ostrihanie po zosvetlení vlasov

janula23peto
24. sep 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho kto má skúsenosť so zosvetľovaním vlasov. Ak si už nedám tónovač na vlasy, len si ich dám podstrihnúť, možno trochu viac podstihnúť, bude to v poriadku? Nebude to vyzerať divne?
Dala som si zosvetliť vlasy, lebo som si dala tmavú farbu na vlasy, ale nepáčilo sa mi to tak. Kaderníčka mi zosvetlila vlasy pomocou melíru a potom tónovaču. Mám už trochu vyrastené svoje vlasy, postupne by som ich chcela ostrihať, aby som tie "zosvetlené" vlasy už nemala, nemala na nich melír, ale svoju prirodzenú farbu. K tej kaderníčke čo mi zosvetľovala vlasy sa z časových dôvodov teraz nedostanem, nie je v mojom okolí, ale chcela by som zájsť k inej.

mimaapeto
24. sep 2025

takto ja som už vystriedala zopár kaderníčok ALE poslednú už mám pár rokov lebo je super... z čiernych vlasov mi krásne urobila svetlejšie, pozná moje vlasy kvalitu čo ako mi chytá aj všetko ... ja si to vždy zariadim aby som išla k nej lebo je úžasná a vždy mi dobre poradí....a toto vyrastanie tvojich vlasov bude trvať dlho a teda ja by som to nezvládla mať pol hlavy iný odtieň a pol hlavy iný...

janula23peto
autor
24. sep 2025
@mimaapeto

takto ja som už vystriedala zopár kaderníčok ALE poslednú už mám pár rokov lebo je super... z čiernych vlasov mi krásne urobila svetlejšie, pozná moje vlasy kvalitu čo ako mi chytá aj všetko ... ja si to vždy zariadim aby som išla k nej lebo je úžasná a vždy mi dobre poradí....a toto vyrastanie tvojich vlasov bude trvať dlho a teda ja by som to nezvládla mať pol hlavy iný odtieň a pol hlavy iný...

@mimaapeto Ja som sa pred tým zosvetľovaním pýtala iných kaderníčok, ale oni mi tvrdili, že je to dlhý proces atď. a tejto som sa spýtala a povedala, že to vie spraviť za jednu návštevu, len tam budem cca 4 hodiny. Vlasy mám hnedé a ona mi dávala do nich jemný melír a potom ten tónovač, aby farbu zacelila. Ja som len rozmýšľala, či je potrebné dávať znovu ten tónovač? 🤔

mimaapeto
24. sep 2025
@janula23peto

@mimaapeto Ja som sa pred tým zosvetľovaním pýtala iných kaderníčok, ale oni mi tvrdili, že je to dlhý proces atď. a tejto som sa spýtala a povedala, že to vie spraviť za jednu návštevu, len tam budem cca 4 hodiny. Vlasy mám hnedé a ona mi dávala do nich jemný melír a potom ten tónovač, aby farbu zacelila. Ja som len rozmýšľala, či je potrebné dávať znovu ten tónovač? 🤔

no ak to nechceš mať pekne zcelené aby nebolo vidieť prechod od vrchu hlavy do cca polky dlžky vlasu... tak nemusíš len ide o to že hore vytiahla farbu asi svetlešiu ako ku koncu vlasov a tým pádom tam môže vzniknúť nepekný skok... jedna kaderníčka ma takto nechala chodiť a druhá mi to krásne urobila a aj robí aby tam nebolo vidieť ten skok... a potom ked vlasy dorastli sme to odstrihli a už mám jednotnu farbu a dofarbujeme hore odrasty len ...

janula23peto
autor
24. sep 2025
@mimaapeto

no ak to nechceš mať pekne zcelené aby nebolo vidieť prechod od vrchu hlavy do cca polky dlžky vlasu... tak nemusíš len ide o to že hore vytiahla farbu asi svetlešiu ako ku koncu vlasov a tým pádom tam môže vzniknúť nepekný skok... jedna kaderníčka ma takto nechala chodiť a druhá mi to krásne urobila a aj robí aby tam nebolo vidieť ten skok... a potom ked vlasy dorastli sme to odstrihli a už mám jednotnu farbu a dofarbujeme hore odrasty len ...

@mimaapeto Takto to vyzeralo po zosvetlení, teraz sú niektoré pramienky žltšie.

biba_18
24. sep 2025

veď používaj tonovač doma sama ... napr. nejaké masky od maria nila alebo ja mám aj penu na farbenie vlasov milkshake ... to ti nebude až tak vidno to zosvetlenie ...

simca06022011
24. sep 2025

a aky je tvoj ciel? chces si nechat vyrast svoje vlasy, alebo to farbit dalej? len nejak inak...?

janula23peto
autor
24. sep 2025
@simca06022011

a aky je tvoj ciel? chces si nechat vyrast svoje vlasy, alebo to farbit dalej? len nejak inak...?

@simca06022011 Zatiaľ nechať vyrásť svoje. Ak by som sa dala farbiť, tak tmavou farbou určite nie.

simca06022011
24. sep 2025
@janula23peto

@simca06022011 Zatiaľ nechať vyrásť svoje. Ak by som sa dala farbiť, tak tmavou farbou určite nie.

@janula23peto tak to nefarbi a nechaj vyrastat , ak by to bolo velmi viditelne neivem akej farby mas svoje vlasy (ale na foto nic extremne zosvetlene nie je podla mna), ale nasla by som si ked tak farbu co najpodobnejsiu tvojej a dofarbila to. Uz som si tymto vyrastanim vlasov presla xkrat :DDD