Osvedčené sérum na rast mihalníc
Ahojte, mate prosím osvedčené serum, ktoré reálne pomohlo trošku zlepšiť rast mihalnic? Ďakujem
Facederma
@anonym_autor pod tvojou temou je 7 dalsich o tom istom. Boze baby pouzivajte tu lupu. Nikoho nebavi omielat to iste.
Zatucenu radu tu nedostanes. Je to ako s vitaminmi na vlasy. Co jednej funguje druhej nemusi. Mozes zacat tymi lacnejsimi napr bio bione z lekarne
Niekomu staci natierat kokosovy olej, inej ricinovy olej. Dalsia musi siahnut po pripravkoch z chemie.
Niekomu nepomoze nic z toho.
A ked to prestanes pouzivat, postupne zas zrednu. Nema to trvaly dozivotny efekt.
Takze potrebujes zaroven viac zinku a selenu, kedze z toho rastu a skvalitnievaju viac vlasy, nechty i mihalnice. A zistit, ci nemas poruchu vstrebavania tychto mineralov. Co moze byt dovod, preco ti to prirodzenou cestou nepomaha.
Synouvelle. Drahe ako hovado ale tak rastli, ze som si ich musela strihať 😆
@anonym_autor nanolash

aj v tomto sme kazda ina. Ja som sa dala nahovorit na zn.Denatura, lebo jednej kamaratke fakt narastli, avsak u mna 0 bodov. 3 tyzdne pouzivam serum od Dixi, kupene v Dm a mam pocit, ze mi zacinaju hustnut (rast do dlzky zatial nie)