icon

Osvedčené sérum na rast mihalníc

30. okt 2025

Ahojte, mate prosím osvedčené serum, ktoré reálne pomohlo trošku zlepšiť rast mihalnic? Ďakujem

anonym_8bac04
30. okt 2025

aj v tomto sme kazda ina. Ja som sa dala nahovorit na zn.Denatura, lebo jednej kamaratke fakt narastli, avsak u mna 0 bodov. 3 tyzdne pouzivam serum od Dixi, kupene v Dm a mam pocit, ze mi zacinaju hustnut (rast do dlzky zatial nie)

koniarova
31. okt 2025

Facederma

really8
31. okt 2025

@anonym_autor pod tvojou temou je 7 dalsich o tom istom. Boze baby pouzivajte tu lupu. Nikoho nebavi omielat to iste.
Zatucenu radu tu nedostanes. Je to ako s vitaminmi na vlasy. Co jednej funguje druhej nemusi. Mozes zacat tymi lacnejsimi napr bio bione z lekarne

moonlight1210
31. okt 2025

Niekomu staci natierat kokosovy olej, inej ricinovy olej. Dalsia musi siahnut po pripravkoch z chemie.
Niekomu nepomoze nic z toho.
A ked to prestanes pouzivat, postupne zas zrednu. Nema to trvaly dozivotny efekt.

Takze potrebujes zaroven viac zinku a selenu, kedze z toho rastu a skvalitnievaju viac vlasy, nechty i mihalnice. A zistit, ci nemas poruchu vstrebavania tychto mineralov. Co moze byt dovod, preco ti to prirodzenou cestou nepomaha.

luciaruz
31. okt 2025

Synouvelle. Drahe ako hovado ale tak rastli, ze som si ich musela strihať 😆

anonym_13e2ab
31. okt 2025

@anonym_autor nanolash