Overené krémy na vrásky
Ahojte, dievčatá
chcem sa vás opýtať, aký krém na vrásky používate a s čím ste spokojné. Na trhu je toho strašne veľa – od lacnejších až po drahé značky – a neviem, čo naozaj funguje. Nehľadám zázraky, ale niečo, čo hydratuje, vyhladí pleť a má aj prevenciu proti novým vráskam. Budem rada za vaše skúsenosti, tipy aj rady, čo sa vám osvedčilo.
tie so slimačím slizom sú vraj dobré, ale značku netuším, kolegyňa si vychvaluje, aledrahe súúúú jak fras 😀 ja používam dermacol, ale vrásky zatial nemám, len mimické, takže viac neviem či poradím 🤔
Ja mám dobrú skúsenosť s Vichy, ale teda každej pleti sedí niečo iné. Je dôležité, aby si vedela akú pleť máš a čo potrebuje tak najviac. A pravidelnosť a súhlasím, čo tu zaznelo, že piť kolagén.
Už vzniknuté vrásky ti nevyhladi žiadny krém , to by bol ozaj zázrak 🙂 jedine tak botox. A keď hľadáš kozmetiku na doma, tak treba si zvoliť vhodné produkty podla pleti a zaužívat si dennú rutinu, ráno aj večer, denne. Dvojité čistenie, toner, sérum, krém, občas maska, píling. Spf cez deň. Keď sa v tom nevyznás, treba sa poradiť s kozmetičkou, tá ti povie aj akú pleť máš a čo je pre ňu vhodné
alebo stačí ísť do dobrého obchodu, aj v nich ti vedia perfektne poradiť. 😁
tie so slimačím slizom sú vraj dobré, ale značku netuším, kolegyňa si vychvaluje, aledrahe súúúú jak fras 😀 ja používam dermacol, ale vrásky zatial nemám, len mimické, takže viac neviem či poradím 🤔
@miselka257 Napr. Cosrx Advanced Snail 92, ten je za dobrú cenu vzhľadom na veľkosť balenia (z ksisters).
@miselka257 Napr. Cosrx Advanced Snail 92, ten je za dobrú cenu vzhľadom na veľkosť balenia (z ksisters).
@laurinka27 to je veľmi dobrá cena, ja toľko dávam za 50ml 😀
Dôležitejšie ako krémy, sú sera. Retinal, niacinamid, kys hualuronova, Vít c, peptidy…
Dôležitejšie ako krémy, sú sera. Retinal, niacinamid, kys hualuronova, Vít c, peptidy…
@simik22 niekomu iba sérum nestačí 😏 najlepšie je používať aj aj😁
@laurinka27 je vhodný aj na suchú citlivú pleť?
Kvalitne sera a hydratacny krem, spf. Striedam loreal, eucerin. Teraz skusam dr. Sandra.
Ja pouzivam vichy liftactiv denny, nocny a ocny + serum mineral booster. A v lete spf 50ku tiez vichy.
@anonym_autor neovadiol rose platinum od vichy, ku mne sa dostala vzorka... tak som hneď objednala ...no a potom som zistila, že je to na zrelú pleť 50+...ale teda používam na noc a som spokojná, to odporúčam všetkým okolo (mám 35+).
Cez deň La Roche Posay Anthelios Age Correct spf 50
@anonym_autor Najlepsie co mozes robit proti vraskam je natriet sa denne kremom s SPF. To je prve a zakladne. Ziadny krem, toner alebo serum ti nepomoze tolko, ako spf. Treba sa dlhodobo chranjt, aj v zime.
A potom na starostlivost o tie, co uz mas 🙂
Akykolvek hydratacny krem, co ti vyhovuje, je dobry, ale my ti nepovieme, ktory ti bude sediet - musis skusat. Sucha plet potrebuje tazsi, mastna plet lahsi ale dobre hydratujuci, musis si vybrat podla seba, co ti vyhovuje.
Nakoniec si vyber co z ucinnych latok potrebujes, a nakombinuj podla potreby. Na zacervenanu plet ukludnujuce, na nerovnu plet exfoliant, na skvrny zas nieco ine...na vrasky retinol a vitamin C, ale pred pouzitim oboch potrebujes ten zvyk si davat denne spf, inak si vies pleti aj uskodit.
Pozri si stranku od Ordinary, maju pekne popisane co je na co, a celkom dobre formulovane produkty za normalnu cenu, ale hlavne tam ziskas prehlad o tom, co za aktivne latky sa pouzivaju a na co sluzia. Potom si mozes vyberat po obchodoch co ti sadne, alebo aj z korejskej kozmetiky, z drahsich znaciek...
Urcite sk znacka Natuint (dulcia sk), perfektne vysledky na tvari mam s nimi a rovnako aj moja mamca… maju zadarmo videoporadnu alebo im staci napisat. Popripade dalsia skvela sk kozmetika je Kvitok, mne ale viac sadol natuint. Vysledky naozaj vidiet…
Ahoj — ja používam CeraVe Hydratačný krém proti vráskam z Notina a som s ním veľmi spokojná. 🧴 Krém pleť krásne hydratuje, zjemní ju a viditeľne vyhladí jemné linky. Oceňujem, že je vhodný pre citlivú pleť a nemastí — ideálny pod make-up. Navyše má dobrú výdrž a pleť je po ňom dlhodobo pružnejšia. Odporúčam najmä, ak hľadáš spoľahlivú každodennú starostlivosť proti známkam starnutia.

@anonym_autor dobrý kolagén piť, krémy používam rôzne Eucerin, Mixa hydratačný, ale dôležité je chrániť sa pred slnkom krémom a kremujem sa len pre svoj dobrý pocit inak krémom neverím.Mam po 40 tke a nemám veľa vrások tak ako nemala mama.Je to hlavne o genetike
Ale môžeš skúsiť Biodermu, LA Roche niečo z lekarne