icon

Overené lepiace pásiky na zdvihnutie pŕs

pe_mi
2. sep 2025

Ahojte,
Nemám skúsenosť s lepiacimi pásikmi, chcem vyskúšať.
Aby držali prsia v peknom stave alebo pod špecificky typ šiat, kde podprsenka nie je možná .
Kamenný obchod alebo online je mi jedno.
Ale fakt overené ,ktoré sa neodlepia,keď sa budem potiť.
Ďakujem

minenkaa
2. sep 2025

@pe_mi normálne tejpy klasické na telo si kúp ,sú lacnejšie a najdi lepenie ako na internete

pe_mi
autor
2. sep 2025
@minenkaa

@pe_mi normálne tejpy klasické na telo si kúp ,sú lacnejšie a najdi lepenie ako na internete

@minenkaa tejpy myslíš?mám doma

minenkaa
2. sep 2025
@pe_mi

@minenkaa tejpy myslíš?mám doma

@pe_mi tak a máš vyriešené

pe_mi
autor
2. sep 2025
@minenkaa

@pe_mi tak a máš vyriešené

@minenkaa len tieto tejpy idú strašne zle dole,nemám ten špeciálny sprej alebo olej,čím to ide dole
Dcére tejpy davam a teda odlepuju sa jej.samozrejme ona to má niekoľko dní
Nie ako ja namiesto podprsenky,čo potrebujem
Ale aj tak

minenkaa
2. sep 2025
@pe_mi

@minenkaa len tieto tejpy idú strašne zle dole,nemám ten špeciálny sprej alebo olej,čím to ide dole
Ale aj tak

@pe_mi a si mysli že tie čo sa lepia na prsia idu ľahko dole,,teda moja koza, by ti povedala niečo iné

minenkaa
2. sep 2025
@pe_mi

Ale aj tak

@pe_mi tak pozri Amazon tam majú

minenkaa
2. sep 2025

Majú tam po cca 10€

gejb
2. sep 2025

@pe_mi kúpila som v Tezenise, idem ich testovat ale az o tyzden. Ak nikto neporadí overené aspoň budeš vedieť kde také niečo nájdeš 😉

julia_romeo
2. sep 2025

urcite si kup tejpy specialne na prsia. a ked to budes davat dole - daj si okolo pasa uterak, pomaly si lej na tejpy olej. zacni to odlepovat az po 15 minutach, skor nie. Inac to bude celkom boliet a mozes si aj kozu strhnut.... kazdopadne, nastuduj si a vyskusaj otejpovat prsia vopred. ono to jednoducho vyzera na videu, ale v realite to vobec jednoduche nie je ak v tom nemas prax...