icon

Overený krém na ťažké nohy a kŕčové žily

16. apr 2025

Máte nejaký overený krém na ťažké nohy/krčove žily po celodennom státí v práci? Ďakujem

arianna25
16. apr 2025

Zatiaľ som neskúšala, ale kamoška si pochvaľovala lioton 100000

arianna25
16. apr 2025

Ja si zvyknem vykladať nohy tesne pred spaním na stenu. Odľahcia sa. Dám ich hore, asi 2x na chvíľu dole a znovu hore a potom sa mi aj ľahšie zaspáva

majamat
16. apr 2025

az take zazraky tie kremy nerobia. skusala som Lioton a nic. ziadna zmena.

arianna25
16. apr 2025

Neviem nepoužívam nič. Už síce nerobím dvanástky, ale aj tak bolia. Keď už veľmi tak nohy do lavora si slanou vodou. Ešte vraj alpa je dobrá do kúpeľa. Možno ju skúsim kvapnut keď už je teplo

kp7333
16. apr 2025

Skus lieky - Detralex/Devenal.

isis234
16. apr 2025

Obvodný lekár dá výmenný lístok na cievnu ambulanciu. Lekárka vyšetrí na prístroji, zistí, čo treba. Možno ti predpíše i kompresné podkolienky. (doplatok 1,30€)
Pomáha Detralex- tabletky aj krém, tbl. Cyclo3 Fort.
Vylož si nohy čo najvyššie, každý deň, ako písala vyššie, ležíš na gauči a nohy vylož hore,, alebo si sadni na zem a nohy vylož na stenu, panva čo najbližšie ku stene.
Pomáha i potierať levandulovo masťou

veselo_neveselo
16. apr 2025

Detralex a na cievne.

ivanka349
17. apr 2025

geliky na krcove zily je ich hodne v lekarni ale
nozky potrebuju aj vyzivu kvalitny kremovy prirodny dezodorant mam odskusany je super
pohlcuje vlhkost krasne hydratuje pokozku
a co je uplne najdolezitejsie neobsahuje hlinikove soli ani syntet.parfum a je aj pre citlivu pokozku
krasne si nozky po aplikacii ulavia to hned citis
lepsi pocit na nohach https://zerotoxic.sk/products/kvitok-kremovy-de...

arianna25
17. apr 2025

@ivanka349 Ivanka zapájaš sa reklamnou formou do diskusií..na všetko máš odpoveď s linkom na stránku.

ivanka349
17. apr 2025

@arianna25 odporucuje odskusanu kozmetiku

rusalkablack
19. apr 2025

Ja kupujem konopnú mastičku, ale od človeka, čo to vyrába doma, a je to neporovnateľné s priemyselne vyrábanými masťami, kde dajú na kotol masti za hrsť byliniek. Keď si natriem nohy, cítim mravenčenie a zachvíľu je po bolesti aj po opuchu.

isis234
19. apr 2025

@rusalkablack ja som tak kupovala z fb od súkromníkov. Škoda, že už nevyrábajú. Domáce sú najsamlepšie. Nedá sa to porovnať s tými z lekárni

rusalkablack
19. apr 2025

@isis234 Aj ja kupujem z Fb, pán funguje v pohode

isis234
19. apr 2025

@rusalkablack môžem poprosiť od koho? Hoc do správy

palikova
23. apr 2025
@rusalkablack

Ja kupujem konopnú mastičku, ale od človeka, čo to vyrába doma, a je to neporovnateľné s priemyselne vyrábanými masťami, kde dajú na kotol masti za hrsť byliniek. Keď si natriem nohy, cítim mravenčenie a zachvíľu je po bolesti aj po opuchu.

@rusalkablack môžem poprosiť kontakt na výrobcu konopnej mastičky? Bola by som rada,ak je to možné. Ďakujem

rusalkablack
25. apr 2025
@palikova

@rusalkablack môžem poprosiť kontakt na výrobcu konopnej mastičky? Bola by som rada,ak je to možné. Ďakujem

@palikova Na FB Robert Bobo Urbanovský

luccija
25. apr 2025

Na cievne, kompresné pančuchy, Detralex môžeš mať žilovu nedostatočnosť...lymfo masáže.Co najviac nohy vykladať aj v spánku by si mala mať rošt vyššie ako hlavu

3petka
25. apr 2025
@isis234

Obvodný lekár dá výmenný lístok na cievnu ambulanciu. Lekárka vyšetrí na prístroji, zistí, čo treba. Možno ti predpíše i kompresné podkolienky. (doplatok 1,30€)
Pomáha Detralex- tabletky aj krém, tbl. Cyclo3 Fort.
Vylož si nohy čo najvyššie, každý deň, ako písala vyššie, ležíš na gauči a nohy vylož hore,, alebo si sadni na zem a nohy vylož na stenu, panva čo najbližšie ku stene.
Pomáha i potierať levandulovo masťou

Súhlasím s @isis234 a mne ešte pomáhala v tehotenstve sprcha a striedať teplu a studenú.

isis234
25. apr 2025
@3petka

Súhlasím s @isis234 a mne ešte pomáhala v tehotenstve sprcha a striedať teplu a studenú.

@3petka to mi odporučila i lekárka na cievnom.. striedavo studenú a teplú sprchu

monny222
3. júl 2025

ak by to este bolo aktualne, skuste pozriet recenzie na Vengel krem z Justu, na unavene nohy, krcove zily aj "metličky"... keby niečo piste rada poradim

palikova
2. aug 2025
@rusalkablack

@palikova Na FB Robert Bobo Urbanovský

@rusalkablack ďakujem pekne..