icon

Overený sprej na rozčesávanie vlasov

evickuska
27. júl 2025

Ahojte, mate nejaky overeny? Ja po druhom porode to mam des nejde to a vytrham vzdy pol hlavy 😀

lilianka28
27. júl 2025

@evickuska Ja používam roky Gliss a som spokojná. Ide aj na mokré aj suché vlasy a sú rôzne druhy.

selena_luna
27. júl 2025

@evickuska a naozaj si ich trhas, alebo ti len padaju vo velkom, lebo si po porode?

viktoriaandrascik
27. júl 2025

Najlepší je Gliss ktorý sem pridala lilianka

janiely
27. júl 2025

@evickuska tiez pouzivam gliss kur ale inu farbu balenia, je ich niekolko, vsetky su rovnako dobre aj vonave. Dobre sa po nich rozcesavaju vlasy. Moj oblubeny je modry🙂

evickuska
autor
28. júl 2025
@lilianka28

@evickuska Ja používam roky Gliss a som spokojná. Ide aj na mokré aj suché vlasy a sú rôzne druhy.

@lilianka28 a naozaj s nim rozceses bez toho, ze si vytrhas pol hlavy? 🙈

evickuska
autor
28. júl 2025
@selena_luna

@evickuska a naozaj si ich trhas, alebo ti len padaju vo velkom, lebo si po porode?

@selena_luna vies co po malom mi padali hned a teraz zacali po polroku ci to ma s malinkou suvis 🤷‍♀️ ale ako sa cesem tak plna kefa vlasov, vankus vsade cely dom 🙈

evickuska
autor
28. júl 2025
@viktoriaandrascik

Najlepší je Gliss ktorý sem pridala lilianka

selena_luna
28. júl 2025
@evickuska

@selena_luna vies co po malom mi padali hned a teraz zacali po polroku ci to ma s malinkou suvis 🤷‍♀️ ale ako sa cesem tak plna kefa vlasov, vankus vsade cely dom 🙈

@evickuska jasne ze to ma suvis. Hormony. Budu padat a potom sa to zlepsi. Pocas tehotenstva ti totiz vobec nepadali a po porode ( aj neskor, spusti sa to aj po mesiacoch) musia vypadat za 9 mesiacov minimalne, preto je ich tak vela. Treba to pretrpiet, mozes brat vitaminy, alebo si robit vlasove kury, ale nemusi to vobec zabrat, alebo len jemne zmiernit.