icon

Páči sa vám microblanding?

12. mar 2023

Nebude to o par rokoch smiesne ako dnes super tenke obocie z minulosti?

bluemoon24
12. mar 2023

Podle me ne. Ja jsem si nechala microblading udelat, protoze moje oboci bylo v podstate zadne a nikdo si nevsiml 😅 kdyz jsem nekomu rekla, ze mam dotetovane oboci, tak neveril, ze neni prave. To spis laminace a podobne techinky, kdy hned vis, ze to oboci je dodelane. Kvalitni microblading je prirozeny a v podstate nerozeznatelny od praveho oboci.

mirkaz156
12. mar 2023

Nemyslím si lebo microblanding dá snaží o prirodzenosť. Nie je to výstrelok super tenkého obočia a ani obočia a lá brežnev.
Osobne mám spravený microblanding a to sa ani nemalujem ani nijak inak špeciálne neupravujem ani nemám iné tetovanie alebo iný estetický zákrok takže bežne cudzí ľudia na mne nepoznajú že mám vytetované obočie.
Ale samozrejme, že to nie je pre všetkých a treba nájsť niekomu kto má dobré recenzie

petulka2021
12. mar 2023

Ja som za, neľutujem to na sebe, za mňa veľmi dobrá investícia, rozjasni to tvár

st_277
12. mar 2023

hlavne to nevydrzi par rokov, ak vydrzi, tak je aplikovany zle, to znamena, ze ti zoxiduje (sfarbi sa do cervena, zelena, modra a pod) a zostanu ti jazvy. Dobry microblading nestoji 100 euro, ale ani s nim nebudes nespokojna 🙂

kkatka22
12. mar 2023

@st_277 presne to sa stalo aj mne vyzerá to po 2 rokoch hrozne a ťažko sa to preraba lebo je to skoro modré aj ked mal ten salon dobre recenzie a má dodnes čo nechapem ale stalo sa

cyberk
13. mar 2023

Ja som sa odhodlavala 3roky a konecne som na to sla a nelutujem 🙂 uz druhy rok chodim a je to uzasne sa zobudit rano upravena :D alebo cez leto ❤️

amarilka26
13. mar 2023

Mne neprekaza si upravovat to svoje kazdy den. Nehovorim ze microblanding nevyzera pekne, no bojim sa toho ako to bude casom vyzerat.

gabika0825
13. mar 2023

Akékoľvek tetovanie obočia vyzerá po roku dvoch zle. Skratka to obocie na tej pleti pracuje, hlavne záleží akú pleť máš, ak máš mastnú tak to ti zlezie a za rok tam nebudeš mat nič. Asi všetky ženy čo mám v okoli majú tetovanie obočia a trápi ich po roku roku a pól to iste. Jedna to má až tak zle že sa jej tie chĺpky vytetované rozpili, má ich namiesto bledo hnedej sivo čierne. A teraz maskuje ako sa dá, stále si to skúša farbit, aj si to prekresluje aby to nebolo vidno.. ja by som dotoho nešla

dominikagier
13. mar 2023

ja neľutujem 🙂 ak chcete pošlem Vám foto do správy

petulka2021
14. mar 2023

@gabika0825 tým pádom je to spravene zle, ja mám svoje dva roky a je take ako na začiatku, nemení farbu. A pokial niekomu zlezie farba, na to sú korekcie obočia. Ja mám sama mastnú pleť a nevidím rozdiel, na slnku som cez leto nonstop a tiež farba nemení farbu na zelenú, červenú atď, treba sa zveriť odborníkovi ktorý to ovláda, nie hocikomu za 100 eur

gabika0825
14. mar 2023

@petulka2021 zaujímavé že kamoska ktorej sa obocko rozpilo, bola u uznávanej PMU artistky, ktorá sa tomu venuje dosť rokov, veľmi zvučne meno medzi ženami ktoré sa pohybujú v tomto priemysle. A nenehala tam 100 ani dokonca 200€. Na korekcii bola 2x. Čiže je to bohužiaľ od pokožky a od dalších xy faktorov ktoré to ovplyvňujú. A trosku pochybujem že to tvoje obočie je v stave ako keď bolo čerstvo vytetované 😃 neverím tomu skratka