icon

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?

Dnes o 17:22

Fanusikovia ju rozoberaju po socialnych sietach a nevedia jej odpustit ten kratky strih, vraj ju to zostarsilo, suhlasite?

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?
Strana
z3
pe_mi
Dnes o 17:27

Nepáči sa mi na žiadnej žene krátky účes , tohto typu, že krátke vlasy na chalana.

sara07
Dnes o 17:28

ano pači sa mi
má 54 rokov, toto zrovna nie je vydarena fotka ani nansvietenie,

anonym_0053b6
Dnes o 17:29

@anonym_autor áno, súhlasím.
Málokomu pristane takýto krátky účes. A Adriana k ním určite nepatrí.
Nielenže ju to zostaršilo ale stratila šmrnc.

sara07
Dnes o 17:31
sara07
Dnes o 17:32
@anonym_0053b6

@anonym_autor áno, súhlasím.
Málokomu pristane takýto krátky účes. A Adriana k ním určite nepatrí.
Nielenže ju to zostaršilo ale stratila šmrnc.

@anonym_0053b6 za man neskutočne zle zvolene sako strihovo

sara07
Dnes o 17:38
sara07
Dnes o 17:39

zrejme nadpajania mala už dost , a uprimne ked vidim čo maju na hlave niektore baby a sk stále vyzera viac než dobre , a to teda nejak jej fanušik nie som

lucylaw
Dnes o 17:40

Áno vyzerá takto oveľa staršie a podľa mňa sa jej to vôbec nehodí,stratila úplne ten šmrnc a iskru,takže za mňa je to totálny krok vedľa,ale môže mi to byť úplne jedno 🙂

enmery
Dnes o 17:40

Sú na svete len 2 ženy, u ktorých som videla krátke vlasy a brutálne im to pasovalo a neubralo im to na sexepíle, práve naopak a to je Kvetka Horváthová a Halle Berry.

enmery
Dnes o 17:43
@lucylaw

Áno vyzerá takto oveľa staršie a podľa mňa sa jej to vôbec nehodí,stratila úplne ten šmrnc a iskru,takže za mňa je to totálny krok vedľa,ale môže mi to byť úplne jedno 🙂

@lucylaw Ona ten krok vedľa urobila hlavne kvôli chlapovi, preplo jej z neho a že on je rocker a to sa k nemu nehodí barbie, jej vyjadrenie pre noviny. Ale, ono ju to prejde, keďže on bol do nej zakukaný práve vďaka tomu, aká bola kočica. A podľa mňa stále je, len ten účes to trošku dodrbal.

nevenka
Dnes o 17:46
@lucylaw

@lucylaw tiez som toho nazoru. Ale ved nemusela mat dlhe,ako za mlada, ale napriklad taky bob vie na rozne sposoby podciarknut zenskost. Tento strih jej fakt nesedi.

biba_18
Dnes o 17:48

krátke vlasy sú za mňa ok, možno aj jej by pristali - ale nie tento účes… resp. - stačilo by jej dvihnúť ufinu z tváre, hneď by to inak vyzeralo…

julish
Dnes o 17:50

Mne sa to paci, ma to velni elegantne

ivik4
Dnes o 17:52

Nie ku nej sa mi nehodia a ano pôsobi na mna starsie nez je

oliviabb
Dnes o 17:53

Ano, paci sa mi.

andrea_82
Dnes o 17:59

Mam pocit, ze maju s muzom rovnakeho barbera.

anonym_8d2dfe
Dnes o 18:11

@anonym_autor keby sme všetky mohli vyzerať tak božsky ako ona. K jej tváričke a krásnemu krku si môže nechať akÿkoľvek strih. Inak a čo koho do toho? Je to len jej osobná vec.

sara07
Dnes o 18:12
@ivik4

Nie ku nej sa mi nehodia a ano pôsobi na mna starsie nez je

@ivik4 však ma 54 , no 64 moc nie ,

rozculena
Dnes o 18:13

nepáči sa mi to,vyzerá strašne....ona má len 54rokov? vyzerá na 70

sara07
Dnes o 18:14
@enmery

@lucylaw Ona ten krok vedľa urobila hlavne kvôli chlapovi, preplo jej z neho a že on je rocker a to sa k nemu nehodí barbie, jej vyjadrenie pre noviny. Ale, ono ju to prejde, keďže on bol do nej zakukaný práve vďaka tomu, aká bola kočica. A podľa mňa stále je, len ten účes to trošku dodrbal.

@enmery a čo nech si užije, keby aj rovno vydržal ten vztah rok dva a prečo nie, 😂😂😂😂 lepšie niečo prežiť ako nič neprežit ...

kristina2412
Dnes o 18:16

Krátke vlasy sa mi páčia na ženách, ale pri nej sa mi zdá že krátky účes zvýraznil vrásky a pôsobí staršie.

simona20201309
Dnes o 18:17

@anonym_autor sú ženy ktoré budú krásne aj holohlavé a v mechu. Ona je jednou z nich. ... aj keď vek už tiež neoklame.

anonym_aa7966

Za mna super, uces taky rebelsky, pristane jej. Paci sa mi ovela viac, ako s dlhymi, taka barbina prerastena s dlhymi. A tak by som teda vyzerat chcela, aj za cenu, zeby som vyzerala starsia😃🤦‍♀️

anonym_655a8d
@rozculena

nepáči sa mi to,vyzerá strašne....ona má len 54rokov? vyzerá na 70

@rozculena nemá plastické operácie, preto vyzerá v 54 na 54 a nie 31, vieš.

anonym_725de0

Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.

terezia74
Dnes o 18:18

@anonym_autor vyzerá super.

terezia74
Dnes o 18:19
@anonym_725de0

Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.

@anonym_725de0 keď budeš mať ty 54, dúfam že už budeš mať hrobové miesto a kostým do truhly 🤦

anonym_aa7966
Dnes o 18:19

Jasne, na 70, 😳, tu od zien s indulonou a detskym mydlom v 50-tke pytaju obciansky a Sklenarikova vyzera na 70😄😄😄. Dajte este daky vtip

sara07
Dnes o 18:20
@kristina2412

Krátke vlasy sa mi páčia na ženách, ale pri nej sa mi zdá že krátky účes zvýraznil vrásky a pôsobí staršie.

@kristina2412 však má 54 , tak asi tie vrasky k nej už patria

maryetta
Dnes o 18:20

To co mala na tom Beauty bale bolo super. Krásne jej vynikli crty tváre. Ako v dlhych bola proste top ale aj toto sa mi na nej vynimocne paci.
Kazdopadne teraz na nejakom plese mala este kratsie a to mi uz k nej nesedi.

Strana
z3