ano pači sa mi
má 54 rokov, toto zrovna nie je vydarena fotka ani nansvietenie,
@anonym_autor áno, súhlasím.
Málokomu pristane takýto krátky účes. A Adriana k ním určite nepatrí.
Nielenže ju to zostaršilo ale stratila šmrnc.
@anonym_autor áno, súhlasím.
Málokomu pristane takýto krátky účes. A Adriana k ním určite nepatrí.
Nielenže ju to zostaršilo ale stratila šmrnc.
@anonym_0053b6 za man neskutočne zle zvolene sako strihovo
Áno vyzerá takto oveľa staršie a podľa mňa sa jej to vôbec nehodí,stratila úplne ten šmrnc a iskru,takže za mňa je to totálny krok vedľa,ale môže mi to byť úplne jedno 🙂
Sú na svete len 2 ženy, u ktorých som videla krátke vlasy a brutálne im to pasovalo a neubralo im to na sexepíle, práve naopak a to je Kvetka Horváthová a Halle Berry.
Áno vyzerá takto oveľa staršie a podľa mňa sa jej to vôbec nehodí,stratila úplne ten šmrnc a iskru,takže za mňa je to totálny krok vedľa,ale môže mi to byť úplne jedno 🙂
@lucylaw Ona ten krok vedľa urobila hlavne kvôli chlapovi, preplo jej z neho a že on je rocker a to sa k nemu nehodí barbie, jej vyjadrenie pre noviny. Ale, ono ju to prejde, keďže on bol do nej zakukaný práve vďaka tomu, aká bola kočica. A podľa mňa stále je, len ten účes to trošku dodrbal.
@lucylaw tiez som toho nazoru. Ale ved nemusela mat dlhe,ako za mlada, ale napriklad taky bob vie na rozne sposoby podciarknut zenskost. Tento strih jej fakt nesedi.
krátke vlasy sú za mňa ok, možno aj jej by pristali - ale nie tento účes… resp. - stačilo by jej dvihnúť ufinu z tváre, hneď by to inak vyzeralo…
Mne sa to paci, ma to velni elegantne
Nie ku nej sa mi nehodia a ano pôsobi na mna starsie nez je
Ano, paci sa mi.
Mam pocit, ze maju s muzom rovnakeho barbera.
@anonym_autor keby sme všetky mohli vyzerať tak božsky ako ona. K jej tváričke a krásnemu krku si môže nechať akÿkoľvek strih. Inak a čo koho do toho? Je to len jej osobná vec.
nepáči sa mi to,vyzerá strašne....ona má len 54rokov? vyzerá na 70
@lucylaw Ona ten krok vedľa urobila hlavne kvôli chlapovi, preplo jej z neho a že on je rocker a to sa k nemu nehodí barbie, jej vyjadrenie pre noviny. Ale, ono ju to prejde, keďže on bol do nej zakukaný práve vďaka tomu, aká bola kočica. A podľa mňa stále je, len ten účes to trošku dodrbal.
@enmery a čo nech si užije, keby aj rovno vydržal ten vztah rok dva a prečo nie, 😂😂😂😂 lepšie niečo prežiť ako nič neprežit ...
Krátke vlasy sa mi páčia na ženách, ale pri nej sa mi zdá že krátky účes zvýraznil vrásky a pôsobí staršie.
@anonym_autor sú ženy ktoré budú krásne aj holohlavé a v mechu. Ona je jednou z nich. ... aj keď vek už tiež neoklame.
Za mna super, uces taky rebelsky, pristane jej. Paci sa mi ovela viac, ako s dlhymi, taka barbina prerastena s dlhymi. A tak by som teda vyzerat chcela, aj za cenu, zeby som vyzerala starsia😃🤦♀️
nepáči sa mi to,vyzerá strašne....ona má len 54rokov? vyzerá na 70
@rozculena nemá plastické operácie, preto vyzerá v 54 na 54 a nie 31, vieš.
Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.
@anonym_autor vyzerá super.
Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.
@anonym_725de0 keď budeš mať ty 54, dúfam že už budeš mať hrobové miesto a kostým do truhly 🤦
Jasne, na 70, 😳, tu od zien s indulonou a detskym mydlom v 50-tke pytaju obciansky a Sklenarikova vyzera na 70😄😄😄. Dajte este daky vtip
Krátke vlasy sa mi páčia na ženách, ale pri nej sa mi zdá že krátky účes zvýraznil vrásky a pôsobí staršie.
@kristina2412 však má 54 , tak asi tie vrasky k nej už patria
To co mala na tom Beauty bale bolo super. Krásne jej vynikli crty tváre. Ako v dlhych bola proste top ale aj toto sa mi na nej vynimocne paci.
Kazdopadne teraz na nejakom plese mala este kratsie a to mi uz k nej nesedi.

Nepáči sa mi na žiadnej žene krátky účes , tohto typu, že krátke vlasy na chalana.