icon

Padanie vlasov po braids

drobec02
9. máj 2025

Ahojte ,dala som si urobiť u braiderky vysoký cop,všetko v poriadku krásny a mala som ho mať 3 týždne na hlave viac nie čo som samozrejme poslúchla.Včera som ho už dala dole a dosť ma prekvapilo koľko veľa vlasov mi vypadlo,,,,,akože nemám nejako husté haro skôr redšie a jemnejšie vlasy ale nepadajú mi nejako inak ako každému inému a to koľko som toho včera vyčesala je pre mňa dosť veľa,,,,moja otázka znie je to normálne že toľko toho vypadlo ???viem že to za 3 týždne nemalo kam padať a mohlo vypadnúť teraz všetko naraz ale aj tak som sa dosť zľakla.Teraz mám pocit citlivej pokožky hlavy a že moje vlasy sú ako pierka ☺️kanekalon je dosť hrubý a ja mám teraz pocit že mám nahú hlavu,,,,,ženy ktoré ste malý podobne urobené vlasy tiež vám potom takto padali vlasy? ďakujem

stellariaaquatica
9. máj 2025

@drobec02 tie vlasy ti takto padajú každý deň. Len si to nikdy nevidela takto naraz. Áno to sú nazbierane vlasy za 3tyzdne. Pokožka bola natiahnutá a namahana tazkym kanekalonom čiže môžeš ju mať citlivú, a keď vlasy držali pár gramov navyše a zrazu si ich dala preč tak ano je tam pocit "holej hlavy". Nič ti nieje

glade22
9. máj 2025

Mala som vrkociky a mala som pocit, že mi vypadlo pol vlasov, vlasy ma po rozpleteni "boleli" a hlava strašne ľahká. A to som mala len podomácky vpletenu vlnu. Po kanekalone, keď je to fakt podotahovane, musí byť ten pocit ovela intenzivnejsi

drobec02
autor
9. máj 2025
@stellariaaquatica

@drobec02 tie vlasy ti takto padajú každý deň. Len si to nikdy nevidela takto naraz. Áno to sú nazbierane vlasy za 3tyzdne. Pokožka bola natiahnutá a namahana tazkym kanekalonom čiže môžeš ju mať citlivú, a keď vlasy držali pár gramov navyše a zrazu si ich dala preč tak ano je tam pocit "holej hlavy". Nič ti nieje

@stellariaaquatica áno máš pravdu mám pocit holej hlavy a bolo to krásne a ten pocit že konečne mám vlasy ake som vždy chcela achach,,,,lenže po včerajšku som sa zľakla že už si nedám zapliesť vlasy nech neostanem dočista plešata,ako dlho treba počkať kým si opäť môžem dať zapliesť vlasy?keďže cítim teraz pokožku hlavy dosť intenzívne

stellariaaquatica
9. máj 2025

Je to maximálne nezdravé pre vlasy, neviem aká je presne doba myslím že mesiac. Keď vidíš ako to teraz boli, tak vieš ako tvoje vlasy trpeli :D

procrastique
9. máj 2025

Trakčná alopécia sa to volá...

procrastique
9. máj 2025

Ak máš instagram, tu máš na to aj krátke reelsko v slovenčine

nikoletkaa32
Odpoveď bola odstránená
hatsepset
10. máj 2025

Ja mám copiky dredy alebo brčky cez dva roky s týždňovými prestávkami. A práveže tým že vlásy nefarbim nesusim a minimálne umyvam samponom mám ich oveľa lepšie ako kedysi.