icon

Padanie vlasov spôsobené šampónmi Dixi

14. máj 2025

Dievčatá v poslednom čase som používala dixi sampony zihlavovy, žĺtkovy a kofeinovy. Začali by brutálne padať vlasy. Môže to byť z tych samponov?

ivanakal
14. máj 2025

Ja pouzivam dixi zihlavovy roky. A teda vlasy mi nepadaju, skor naopak, a pomohol mi proti mastnym vlasom. S ostatnymi skusenost nemam.

banalu
14. máj 2025

Tiez pouzivam zihlavovy dixi a ziadne zmeny nebadam, problem bude inde.

fajnova
14. máj 2025

Ja tiež používam zihlavovy dlhodobo a práve naopak, kvalita vlasov sa mi zlepšila.

elzus
14. máj 2025

Mna s dixi šampónu či breza alebo žihľava, strašne svrbela hlava. Musela som prestať používať.

slniecko5
14. máj 2025
@elzus

Mna s dixi šampónu či breza alebo žihľava, strašne svrbela hlava. Musela som prestať používať.

@elzus to iste, svrbela ma hlava, trvalo mi dlho dať sa dokopy a musela som kupovať nejaký čas šampón na citlivú položku vlasov. Dixi nikdy viac.

kk87
14. máj 2025

Mne z Dixi síce nepadali vlasy, ale zato ma svrbela hlava. Zároveň je pravda, že mám pokožku hlavy dosť citlivú a na väčšinu šampiónov takto reagujem

marca12
14. máj 2025

Pouzivate nejaky kondicioner? Ja mam po pouziti samponu vlasy ako droty ledva ich rozcesem.

lukbe
14. máj 2025
@marca12

Pouzivate nejaky kondicioner? Ja mam po pouziti samponu vlasy ako droty ledva ich rozcesem.

@marca12 tento

livih
14. máj 2025

Moze to byt aj stresom, rocnym obdobim alebo aj silne utiahnutymi ucesmi 🙂

sajali
15. máj 2025

Mne keď padali vlasy, tak dixi mi moc pomohli

stankadu
15. máj 2025

Zo šamponu to určite nebude. Problém je inde.

zuzulkamr
15. máj 2025

Mám vyskúšané všetky, práve súhlasím s dievčatami problém bude niekde inde

simona19871216
4. júl 2025

Môže mne padali zo šampónu z apoteky jak nenormálne a som verná dixi mne robí dobre a po par dnoch mi hneď prestali padať, za mňa je dixi top