Pekná pleť bez krémov po tridsiatke
Ahojte len mi napadlo. Nebolo to vždy takto. Som 30+. Kedysi som si nemusela dať krém a pokožka bola svieža vyzivena a vyzerala normálne zdravo. Teraz keď si umyjem tvar tak je pokožka taka stiahnutá suchá a musím si dat krém aby ožila. S krémom je to dobre. Ale chcela by som naspäť svoju "starú" dobru pleť bez toho aby som na seba musela gebrit akékoľvek krémy. Funguje tak niektorá bez krémov? Dá sa tak vôbec vyzerať v pohode? Či už to iné nebude?
@anonym_autor nepouživam nič, mám citlivú pleť, keď netrafim kozmetiku pol dňa som v ohni. Ale myslim ze ak ti jeden krem pomaha a nemáš iný problém s pleťou tak kremuj. Nie je to omietka, vyživuješ pleť.
nemladnes. vek sa na pleti podpisuje.
kedysi si mala peknu plet, lebo si bola mladsia, po 25r klesa produkcia kolagenu a znizuje sa pruznost.
plet, ktora je vysusena, starne rychlejsie.
mastna plet, pripadne zmeisana ma v tomto vyhodu.
ja sa od mlada kremujem a staram o plet. aj ked som mala krizove obdobia, vzdy som si aspon hocijaky krem na plet dala. a teda hadaju mi menej rokov, ako mam, hoci uz na mojej pleti vidiet aj znamky starnutia.
niekedy som nalicila par zien. netusim ako sa o plet starali, ale teda plet mali dost drsnu.
moja plet je makka a hladka.
no ja mám take obdobia že raz sa starám viac a raz menej.Teraz som zas v móde že nechce sa mi 😁 takže iba pleť umyjem gélom a pretriem micelárkou nivea všetko na citlivu pleť a len sem tam korektor dám. Mám taku citlivú plus zmiešanú no a vyzeram normálne mám 36 rokov stále sviežo zatial klop klop. Ale je pravda že ak začnem poctivo krémovať je tam rozdiel že vidno tú starostlivosť viac hlavne pri tých protivráskových lebo keď už krémujem tak len takým krémom aj keď vrasky zatial nemám minimum na čele mimických ale to som poriešila botoxom.My čo máme taku zmiešanú alebo mastnejšiu pleť také ženy až tak vo velkom vrásky neriešia ako suchá pleť.Ja hovorim najlepší krém je mazokrém 🤣
mám kolegyňu 50+ a tá má veľmi peknú pleť a vôbec nepoužíva makeup, tak som sa jej spýtala ako to robí - od mlada krémuje… ja mám peknú pleť ale so sklonom k začervenaniu, musím aspoň bb krém dávať - ale ona ju má fakt peknú úplne bez všetkého…
takže by som povedala - keď sa budeš o pleť starať už teraz - keď budeš staršia to oceníš…
Starnes, plet bude este horšia. Nepoužívať krem je nie dobra cesta.. práveže treba začať sa o ňu starať. Doplň serum, očný krém, toner....
Tak pod 30 je velmi
Jednoduche aby bola plet krasna aj bez kremov ci starostlivosti . Vola sa to “ mladost.” Ja som mala super pokozku v tom veku ani som
Si to neuvedomovala, starat som sa zacala o plet az po 40+ Lebo bola sucha uz .. dovtedy som nemala uspech s kremami vacsina mi robi vyrazky. Oleje sera a masky su bezproblemove. Taku plet ako v 25 uz zial nikdy mat nebudes. Klesa prirodzena tvorba kolagenu atd. Mozes sa ale o plet starat aj z nutra tym co jes . Orechy sardinky rybacie kože huspenina avokado atd veci ktore obsahuju kolagen vitamin C B D atd .antioxidanty cucoriedky maliny ..
Tak pod 30 je velmi
Jednoduche aby bola plet krasna aj bez kremov ci starostlivosti . Vola sa to “ mladost.” Ja som mala super pokozku v tom veku ani som
Si to neuvedomovala, starat som sa zacala o plet az po 40+ Lebo bola sucha uz .. dovtedy som nemala uspech s kremami vacsina mi robi vyrazky. Oleje sera a masky su bezproblemove. Taku plet ako v 25 uz zial nikdy mat nebudes. Klesa prirodzena tvorba kolagenu atd. Mozes sa ale o plet starat aj z nutra tym co jes . Orechy sardinky rybacie kože huspenina avokado atd veci ktore obsahuju kolagen vitamin C B D atd .antioxidanty cucoriedky maliny ..
@miadi pravdu, máš, mám 46 ja pijem už kolagén 5 rokov aj kyselinu pijem, hydratujem pleť denne serami, krémami, no najdôležitejšie je SPF cez rok, to slnko nám robí najväčšiu šarapatu na pleti
a to je taký problém natrieť sa krémom? Veď je to príjemný pocit na pleti...Píšeš o tom, ako keby to bola nejaká hanba, že sa musíš "gebriť"... tvoja mladá pleť sa ti nikdy nevráti, ale vďaka vhodným krémom a séram ostane dlhšie taká ako teraz. Bez nich uvidíš vrásky veľmi skoro
@miadi pravdu, máš, mám 46 ja pijem už kolagén 5 rokov aj kyselinu pijem, hydratujem pleť denne serami, krémami, no najdôležitejšie je SPF cez rok, to slnko nám robí najväčšiu šarapatu na pleti
@marcellka32 Ahoj, aký kolagén piješ? Budem mať za chvíľu 50, tak rozmýšľam, že si nejaký kúpim.
@marcellka32 Ahoj, aký kolagén piješ? Budem mať za chvíľu 50, tak rozmýšľam, že si nejaký kúpim.
@jaja20 inca
@anonym_autor moja babka vždy vravela, že ráno sa treba umyť studenou vodou pleť, nie teplou. Takto to robím vždy. Krém nepoužívam, lebo mi nerobí dobre, v lete si ak idem na slnko dám Niveu. Všetko je o genetike, vrásky nemám a našťastie ani sivé vlasy a ani okuliare zatiaľ mi netreba. No moje spolužiačky sú už dávno šedivé. Viem, raz to príde aj na mňa...😏😉
Znizuje sa tvorba kolagenu

@anonym_autor ahoj, nikdy som sa nekremovala
Dosť mastná pleť , od puberty
Nikdy krémy, séra nič
Umývam len čistou vodou
Pleť mám bez vrásky (mastnopleťky to máme ľahšie 😇) a plus genetika
Mama po 60tke má krásnu pleť, aj jej mama mala
Ja zvažujem ale viečka, lebo oči padajú , sú také smutné , vonkajšie kútiky očí
Alebo botox ebo voľačo
Mám 36