Peptidy: Omladnite s inteligentnými poslíčkami na pleť
🌸 Vitajte vo svete peptidov! 🌸
Založila som túto skupinu pre všetky z nás, ktoré sa zaujímajú o moderné trendy v starostlivosti o pleť, regeneráciu a vitalitu. 🔬
Čo sú to peptidy? Sú to "inteligentné poslíčky" – krátke reťazce aminokyselín, ktoré našim bunkám hovoria, čo majú robiť (napríklad tvoriť viac kolagénu alebo rýchlejšie regenerovať).
V tejto skupine budeme:
✅ Zdieľať skúsenosti s kozmetikou a doplnkami.
✅ Diskutovať o anti-agingu a podpore tela po športe či záťaži.
✅ Sledovať vedecké novinky v zrozumiteľnej reči.
⚠️ Dôležité: Informácie tu majú len informatívny charakter, nie sú lekárskou radou. Skupina neslúži na priamy predaj ani bazár.
Teším sa na vaše otázky! Napíšte mi do komentára – používate už nejaký produkt s peptidmi (napr. sérum na tvár alebo kolagén)? 👇
Moja zlatá, na peptidy injekčne chodím už roky. Používala som ich už vtedy, keď ste frčali na trendoch kyseliny hyaluronóvej..
@viestta Ahoj, chápem, že je tu veľa MLM, ale toto je o niečom inom. Založila som si na to aj samostatnú skupinu, aby som tu v diskusiách nespamovala, tam sa v pokoji o tom budeme baviť.
@ivana2802 mne je uplne jedno o com to je. Napisala si, ze otvaras skupinu a otvorila si diskusiu. Pomylila si si sekciu, tak hladaj v pravidlach kde a ako sa zakladaju skupiny aj o tom ako casto ju mozes propagovat na ploche
@ivana2802 mne je uplne jedno o com to je. Napisala si, ze otvaras skupinu a otvorila si diskusiu. Pomylila si si sekciu, tak hladaj v pravidlach kde a ako sa zakladaju skupiny aj o tom ako casto ju mozes propagovat na ploche
@viestta ona ma uz skupinu zalozenu, len tak chce nalakat ludi.
@ivana2802 a vieš komunikovať aj bez AI?
Zaujímavé, že sa do toho takto obúva práve niekto, kto sa bojí napísať pod vlastným menom.Či som si pri písaní pomohla alebo nie, je vedľajšie – podstatné je, že sa za svoj názor nehanbím. Ak máš k peptidom čo povedať odborne, rada ťa uvidím v skupine, ale rýpanie pod anonymom mi príde trochu zbytočné. Pekný večer!
Zaujímavé, že sa do toho takto obúva práve niekto, kto sa bojí napísať pod vlastným menom.Či som si pri písaní pomohla alebo nie, je vedľajšie – podstatné je, že sa za svoj názor nehanbím. Ak máš k peptidom čo povedať odborne, rada ťa uvidím v skupine, ale rýpanie pod anonymom mi príde trochu zbytočné. Pekný večer!
@ivana2802 tak začni písať bez AI, potom ti môžem vypísať moje skúsenosti s peptidmi 🙂
Dievčatá, vidím, že tu sa konštruktívnej debaty a podpory nedočkám, tak som sa rozhodla konať. Založila som skupinu Pozitívny prístav: Ženy, ktoré sa navzájom nezhoväďujú. Je to miesto pre tie z nás, ktoré už majú dosť rýpania a chcú si normálne poradiť alebo sa pochváliť bez strachu z hejtu. Kto to cíti rovnako, ste vítané. Tu už končím, vidíme sa v prístave
@viestta ona ma uz skupinu zalozenu, len tak chce nalakat ludi.
@anonym_15d862 Chce nás nalákať do "prístavu" 😂😂.
Dievčatá, vidím, že tu sa konštruktívnej debaty a podpory nedočkám, tak som sa rozhodla konať. Založila som skupinu Pozitívny prístav: Ženy, ktoré sa navzájom nezhoväďujú. Je to miesto pre tie z nás, ktoré už majú dosť rýpania a chcú si normálne poradiť alebo sa pochváliť bez strachu z hejtu. Kto to cíti rovnako, ste vítané. Tu už končím, vidíme sa v prístave
@ivana2802 a kde si tú skupinu založila? Lebo v takej ani nie si členom
@anonym_15d862 Chce nás nalákať do "prístavu" 😂😂.
@anonym_2d0639 Úprimne nerozumiem, kde sa v človeku berie potreba takto neustále rýpať do cudzích ľudí. Či je to noc alebo deň, ja by som pri takejto zlobe v sebe asi ani nezaspala. Skús tú energiu radšej venovať niekomu blízkemu doma, namiesto toho, aby si si vybíjala frustráciu na ženách, ktoré sa chcú normálne baviť. Je mi ťa úprimne ľúto, ak je tvojou podstatou hľadať si čas na robenie zle. Pekný deň prajem.
Tak ja ti odpoviem na tvoju otázku. Používam Liquide Peptide od Medik8 už niekoľko rokov a som maximálne spokojná.
Tak ja ti odpoviem na tvoju otázku. Používam Liquide Peptide od Medik8 už niekoľko rokov a som maximálne spokojná.
@anonym_d94d31 o značke Medik som počula len chválu . Takže ,stojí za tie peniaze ? Zmenu si videla hneď?

ale toto nie je skupina ale diskusia