Permanentný make-up počas tehotenstva
Ahojte, mala som dlhsie rezervovany termin na PMU obocia a pier a zistila som, ze som tehotna. Samozrejme som volala a pani mi povedala, ze je na mne ako sa rozhodnem. Ze niekto to robi aj v tehotenstve a pri dojceni a niekto to vyslovene ze neodporuca. Hladam, zhanam info, ci ist, ci to prelozit na ,,potom,,
Vraj mava aj tehotne a aj dojciace mamicky a v pohode. Mate nejake skusenosti? Dakujem.
Ešte mi napadlo ze pri tetovani pier sa často potom vyhodi na ústach herpes co je tiež pre babo potencionálne nebezpečné. Neriskuj radsej
Odlozila som pmu obocia a uz som si ho aj rozmyslela
Ja chodim pravidelne ale pocas tehotenstva by ma ani nenapadlo, hoci ano bola by som isto smutna 😆. Ci chodia ine tehotne je uplne jedno, kazda zodpovedame za seba
Nešla by som už len kvôli tomu že tam je riziko že ti to nechyti tak ako by malo
co hovori taterka by som velmi do uvahy nebrala, kedze jej motiviacia je zarobit. jej dieta to nebude.
Nie, nešla by som. A premyslela by som si aj kam by som šla po tehotenstve. Lebo každý normálny tater ti povie, že v tehotenstve ti to neurobí, kvôli možnému zápalu a atb liečbe..
Čiže prístup pani kozmetičky je viac než zarážajúci pre mňa
Mam kamosku taterku a tehotne a dojciace zeny neberie, aj ked mala par takych, co silou mocou chceli, ale nevzala ich.
ziadna normana nerobi PMU ani skraslovacie procedury tehotnym... tu nejde o moznost poskodenia babatka, ale o stres a bolest , ktoru to zo sebou nesie.. nie je to prijemne ani pri lokalnej anesteze... ja som bola na pmu v piatok a v pondelok som nasla //. keby som vsak vedela, ze som tehu, obocie by urcite pockalo, ale to aj vikend s vodkou a zurkou do rana...
Zodpovedná kozmetička to neurobí - lebo kvôli hormónom to môže všelijako chytiť, nehovoriac o riziku alergie.
Preloz na neskor, je dost mozne ze ti teraz farba nechyti dobre. Plus ostatne rizika ake to so sebou nesie.. myslim ze ak si pockala do teraz, este chvilku vydrzis 🙂
a co sa tyka samotneho PMU, tehu a hormony- nemusí chytit, rovnako ako po operacii, atb liecbe... fakt odloz
Dakujem vam vsetkym za nazory a skusenosti, zrusila som termin. 😉
Určite nie, to ti vravím ako kozmeticka. Proste tieto veci sa nerobia v tehotenstve. Ani obyčajný ultrazvuk, nič na tvar a nieto ešte tetovať, pmu

Podľa môjho nazoru určite nie. Môžeš dostať nejakú infekciu alebo niečo. A ďalšia vec kvôli hormónom ti nemusí chytiť pigment môže sa to zle hojit. Neodporúča sa tetovanie ani počas menštruácie.