Philips Lumea alebo Braun? Ktorý je lepší?
Philips Lumea alebo Braun? Čo, odporúčate?
@thirstymonk ako nepomohol?
Tiež sa pripnem. Zvažujem kúpu
Mam Braun prisiel mi ergonomicky lepsi do ruky ako Lumea, vykon vsak porovnat neviem. Kazdopadne pouzivam od Vianoc a vysledok uzasny, rastie tak 5% z chlpkov co predtym..
@simona20201309 no ze som stale chlpaty jak opica
Mam Braun prisiel mi ergonomicky lepsi do ruky ako Lumea, vykon vsak porovnat neviem. Kazdopadne pouzivam od Vianoc a vysledok uzasny, rastie tak 5% z chlpkov co predtym..
@hanka_b_151 ak sa mozem opytat sky presne modrl braun ipl mate?a ako ste s nim spokojna po roku pouzivania?dakujem
@hanka_b_151 ak sa mozem opytat sky presne modrl braun ipl mate?a ako ste s nim spokojna po roku pouzivania?dakujem
@lailaveve tento mam , spokojnost 100 pro, od augusta som nepouzila a chlpky nikde..
Tiež mám Braun a som maximálne spokojná, za mňa veľmi efektívny, používam už takmer 3 roky a zatiaľ som nemala žiadny problém 🙂 mňa pri kúpe presvedčil počet zábleskov, ktoré uvádza výrobca 250 tis. vs. 400 tis. Lumea/Braun. Ďalšia vec, ktorá ma presvedčila je, že na Braun sa dajú kúpiť aj náhradné diely (náhradná hlavica so zábleskami v prípade že by sa pokazila) a Lumea takúto možnosť nemá pokiaľ viem.

Mne nepomohol ani jeden. Ale je to ako porovnávať ferari s oktaviou. Takže lumea