icon

Philips One Blade Intimate: Oplatí sa kúpiť?

27. júl 2025

Ahojte, prosím máte niekto skúsenosť? Je to naozaj tak dobré ako to vyzerá byť? Oplatí sa to kúpiť? Ďakujem za recenzie 🙂

anonym_a681ed
27. júl 2025

Tiež by ma to zaujímalo, tak dám ešte doplnkovú otázku - oholí to do hladka?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_75cf04
27. júl 2025
@anonym_a681ed

Tiež by ma to zaujímalo, tak dám ešte doplnkovú otázku - oholí to do hladka?

@anonym_a681ed ja používam ten klasický zelený OneBlade a som do hladka. Nedám na neho dopustiť

really8
28. júl 2025

@anonym_autor tiez zvazujem. Trosku ma odradza cena ze ak to bude kravina. Nedavno som videla reels od jednej baby ze prave ta jedna ziletka je super a ze chlpy nezrastaju (nebola to spolupraca)

lindus_esterka
30. júl 2025

Podla mna to az tak dohladka ako ziletka neoholi, respektíve tesne po je vsetko hladke, len "strnisko" 😃 sa potom spravi skor nez ked pouzijes ziletku. Inak je super, ziadne zarastanie chlpkov ani zapalena koža a vyrazky

anonym_c0c7ee
8. nov 2025
@anonym_75cf04

@anonym_a681ed ja používam ten klasický zelený OneBlade a som do hladka. Nedám na neho dopustiť

@anonym_75cf04 a ktorý konkrétne máš? Myslím model

anonym_75cf04
9. nov 2025
@anonym_c0c7ee

@anonym_75cf04 a ktorý konkrétne máš? Myslím model

@anonym_c0c7ee ahoj, máme tento Originál. Nástavec mením cca raz za pol roka, zaleží ako rýchlo sa otupí čepeľ (to už je poznať podľa holenia) a holím 2x za týždeň.

karolina2433
9. nov 2025
@anonym_75cf04

@anonym_c0c7ee ahoj, máme tento Originál. Nástavec mením cca raz za pol roka, zaleží ako rýchlo sa otupí čepeľ (to už je poznať podľa holenia) a holím 2x za týždeň.

@anonym_75cf04 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😊