icon

Piercing v bradavkách - hojenie

13. okt 2025

ahojte, máte tu niektorá piercing v bradavke/bradavkách? ako prebieha hojenie a ako vyzerá život s prepichnutými bradavkami? - zachytáva sa vám to o tričká, bolí to aj po zahojení keď spíte na chrbte, zvykne sa to potom ešte niekedy znovu zapáliť? ďakujem

1radula1
13. okt 2025

Kamarátka si to dala a aj to oľutovala, musela to dať von. Ale teda mala "len" v jednej 😀 Bolesť veľká, vôbec sa jej to nehojilo. A presne ako píšeš - neustále zachytávanie o tričko, to nie je sranda, však si to môžeš vytrhnúť. A aký máš vlastne dôvod si to dať? 🙈

autor
13. okt 2025

och no toto presne, mam ale aj kamosky ktorym sa to zahojilo extremne rychlo a ziadny problem s tym nemali. ved ono asi fakt tazko povedat, je to individualne
a dovod je ze sa mi to paci, pride mi to sexy.. neviem si predstavit aky iny dovod vlastne existuje aby si to clovek dal :D

anonym_d5c8b3
13. okt 2025

Mne sa to hojilo asi pol roka, treba si prvé mesiace dávať pozor na to zachytávanie, ale stalo sa mi to naozaj malokedy a to skôr v sprche že som si ho zachytila náramkom, nikdy nie tričkom napr. Ale dalo sa to všetko vydržať, nezapaluje sa mi to, spávam najčastejšie na bruchu, a vlastne už ani neviem že ich mám, pokiaľ ich nevidím :D