Piercing v bradavkách - hojenie
ahojte, máte tu niektorá piercing v bradavke/bradavkách? ako prebieha hojenie a ako vyzerá život s prepichnutými bradavkami? - zachytáva sa vám to o tričká, bolí to aj po zahojení keď spíte na chrbte, zvykne sa to potom ešte niekedy znovu zapáliť? ďakujem
och no toto presne, mam ale aj kamosky ktorym sa to zahojilo extremne rychlo a ziadny problem s tym nemali. ved ono asi fakt tazko povedat, je to individualne
a dovod je ze sa mi to paci, pride mi to sexy.. neviem si predstavit aky iny dovod vlastne existuje aby si to clovek dal :D
Mne sa to hojilo asi pol roka, treba si prvé mesiace dávať pozor na to zachytávanie, ale stalo sa mi to naozaj malokedy a to skôr v sprche že som si ho zachytila náramkom, nikdy nie tričkom napr. Ale dalo sa to všetko vydržať, nezapaluje sa mi to, spávam najčastejšie na bruchu, a vlastne už ani neviem že ich mám, pokiaľ ich nevidím :D

Kamarátka si to dala a aj to oľutovala, musela to dať von. Ale teda mala "len" v jednej 😀 Bolesť veľká, vôbec sa jej to nehojilo. A presne ako píšeš - neustále zachytávanie o tričko, to nie je sranda, však si to môžeš vytrhnúť. A aký máš vlastne dôvod si to dať? 🙈