icon

Po koľkých umytiach zmizne farba Loreal Casting Creme Gloss?

16. máj 2025

Potrebujem radu prosím po kolkych umytiach mi zíde dolu farba loreal casting creme gloss bez amoniaku ?mate snou prosím skusenosti?farebný výsledok sa mi až tak nepáči preto sa pýtam ďakujem

independent_woman
16. máj 2025

Vela... ja som ju pouzivala ako permanentnu. Nikdy sa mi uplne nezmyla

autor
16. máj 2025
@independent_woman

Vela... ja som ju pouzivala ako permanentnu. Nikdy sa mi uplne nezmyla

nika_val
16. máj 2025

Táto farba je permanentná a nie zmývajúca.. mierne sa ti ten odtieň vymyje ale úplne určite nie

veronikah96
16. máj 2025

Mama ju dlho používala. Keď chcela prejsť na iný tón a celkovo zmeniť farbu na profesionálnu z kaderníctva, bolo potrebné odfarbiť/zosvetliť profesionálne, aby cez novú farbu neprechádzali tóny tejto 🙂

autor
16. máj 2025
@veronikah96

Mama ju dlho používala. Keď chcela prejsť na iný tón a celkovo zmeniť farbu na profesionálnu z kaderníctva, bolo potrebné odfarbiť/zosvetliť profesionálne, aby cez novú farbu neprechádzali tóny tejto 🙂

@veronikah96 ďakujem myslite ak by som už nedofarbovala ze by mi časom nevybledla?

veronikah96
17. máj 2025

No trochu určite ešte vybledne umývaním, ale záleží koľkokrát daná farba bola použitá a aký odtieň...napr taká červená veľmi ťažko ide dole, ale moja mama touto farbou farbila veľmi dlho a tmavým tónom, takže vlasy boli doslova napité tou farbou,aj preto išla ťažko dole. Pokiaľ ňou boli vlasy farbené len raz, mala by trochu vyblednut časom 🙂 ale je to permanentná farba,takže úplne sa určite nevymyje.