Podarilo sa vám odstrániť tetovanie?
@lucylaw kde prosím vás a aká bola cena? No radšej by som jazvu ako to hrozne tetovanie..
@jarulienka121 daj si ho prerobit, sikovny tater si s tym urcite poradi... Co tam mas? Jožko?
@lindusss2016 určite nechcem ho prerobiť nechcem na Tom mieste žiadne tetovania.
@jarulienka121 Myslím,že bol v Ústave lekárskej kozmetiky a viem,že ho to stálo 200 eur,bol tam dvakrát,ale závisí samozrejme od veľkosti,on mal nápis na predlaktí..Ale je to už takých 9 rokov..
Pozri starší príspevok. Odstrániť to bude asi časovo aj finančne náročnejšie s neistým výsledkom.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/odstranenie-tetovania-skusenosti/
@lindusss2016 prerobiť? A bude tam mať ešte vačšiu a výraznejšiu čarbanicu, ako doteraz 🤦♀️
@belllinka ďakujem 🙏 fakt veľmi chápavi komentár.
@belllinka prerobit na nieco pekne a nie na carbanicu
@jarulienka121 mladícka nerozvážnosť, že? Ja sa ti vôbec nečudujem.. skús nejakú súkromnú kliniku estetickej a laserovej medicíny, určite Ti budú vedieť vyriešiť problém. Síce drahý špás, ale pôjde to.
@lindusss2016 pekná je normálna čistá koža, nie nejaké trápne vytetované ruže, hodinky s dátumom narodenia, obrovské mená detí a podobné nezmysly. Predsa nemáš celý život rovnaký vkus, ak sa ti v 18-ke páčil vytetovaný škorpión na zadku, tak v 50-ke sa už za to budeš hanbiť.
@jarulienka121 veď ja ťa práveže chápem, určite radšej odstrániť, ako dávať pretetovať
Dnes sa tetovanie normalne odstranuje. Potom si mozes dat vytetovat ine. Vraj to boli menej, ako samotne tetovanie.
@belllinka ved ak si da niekto vytetovat ruzu, meno, ci datum narodenia, tak to moze byt trapne. Ale dnes dokazu tateri vytetovat aj hotove umelecke diela, staci mat vkus a fantaziu. Inak svoje deti milujes cely zivot, tak take tetko snad nikto neolutuje. Rozne motivy bez fantazie len preto, ze to je v mode a pre danu osobu to nic neznamena, chapem...

@jarulienka121 Švagor si ho dal chirurgicky odstrániť,ale samozrejme ostala mu jazva..