icon

Podráždenie očného okolia odličovačmi Garnier

19. nov 2025

Ahojte, mám už druhé mlieko na odličovanie Garnier, čo mi neskutočné dráždi očné okolie. AKo prvé som si kúpila Odličovacie mlieko s vitamínom C, pleť pod očami ma doslova štípala. Tak som ho prestala používať a používala som niečo iné. Predvčečpm som si kúpila to s kyselinou hyaluronovou, čo malo byť hydratačné, zvláčňujúce. Dnes som sa zobudila s absolútne červeným očným okolím a až ma páli. Samozrejme, že to nebudem používať. Mal to niekto z týchto mliek? Nerozumiem tomu vôbec.

antonka
19. nov 2025

Mala som aj ja presne hyalurónovú, ja čo nemávam nikdy reakcie na krémy tak po tomto som bola celá vydraždena ...niektoré značky nesadnú, od vtedy si v DM ani takto už ale nekupujem

autor
19. nov 2025
@antonka

Mala som aj ja presne hyalurónovú, ja čo nemávam nikdy reakcie na krémy tak po tomto som bola celá vydraždena ...niektoré značky nesadnú, od vtedy si v DM ani takto už ale nekupujem

@antonka vieš čo je najhoršie? Zajtra mam prezentaciu, a musim vyzerat normalne. Dnes nevyzeram...

antonka
19. nov 2025
@anonym_autor

@antonka vieš čo je najhoršie? Zajtra mam prezentaciu, a musim vyzerat normalne. Dnes nevyzeram...

@anonym_autor 😬😬fuh, tak jedine nejako sa to snažiť zmierniť 🫣 máš to len červené podráždené, alebo aj nejako hlbšie poškodenie?
Joj toto ma mrzí, takéto situácie sú príšerne a v tej najmenej vhodnej chvíli!

sissy27
19. nov 2025

@anonym_autor kožná kázala dcére garnier vyhodiť do smetí 😀 tak asi toľko k tomu. Ale tak nerozumiem, jedno z tej značky ti nerobí dobre, čo si čakala od iného obalu? Ak náhodou máš doma hydrokortizon masť alebo niečo na alergiu, tak by to malo pomôcť.

enmery
19. nov 2025

Ja som mala este ako mladá presne z mlieka. Odvtedy mlieko od nich nikdy viac.
Vlastne celý garnier je no go.

enmery
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Daj si dithiaden, ak máš a mne na ekzémy a alergické reakcie na tvári pomáha ricinový olej.

autor
19. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Daj si dithiaden, ak máš a mne na ekzémy a alergické reakcie na tvári pomáha ricinový olej.

@enmery som na služobke. Dám si jedine bepanthen. Lebo katastrofa toto. A budem diufa, ze do rana to trcohu povoli. Len je to podrazdene a zacervenale. Nie je to opuchnute.

biba_18
19. nov 2025

je to obyčajná drogerka - a už si mala na ich výrobok reakciu - takže sa nečudujem že máš zas. čomu sa len čudujem, že si si to dala pred nejakou akciou ... ja by som si na to dala bepanthen a zobrala dithiaden ...

anonym_f7fe94
19. nov 2025

@anonym_autor ano, garnier absolutne nemozem. Presla som na inu xnacku a vsetko ok 🙂