Pomáha kyselina hyaluronová na kruhy pod očami?
Dali ste si niekto vyplniť kruhy /vačky pod očami kyselinou hyaluronovou? Pomohlo vám to resp je efekt veľmi viditeľný alebo nastalo iba menšie zmiernenie?
Ja som si dala, tmavé kruhy pod očami mi zmizli. Vydržalo mi to tak 8 mesiacov cca
Nedavat kyselinu. Je to material , co taha do seba vodu, moze da zapuzdrit, posunut, cele zle... ak priberies, zavodnis sa, budes este viac opuchnuta z nej. Zisti si fakty.
ja si davam a som velmi spokojna. Tmave kruhy ti to nevymaze, ale tie vpadnute od unavy ano. Za mna jedno s najlepsie investovanych penazi.
@kubizde kyselina proti tmavym kruhom nepomaha a urcite vydrzi dlhsie ako 8 mesiacov 🙂 ale ak vam to takto pomohlo, tak budis.
@tanicka907 áno pomohlo a vydrž ma každý inu. Botox mi držal napr až rok a pol na čele, kamoske pol roka. Mne kyselina na tmavé kruhy pomohla. Keby nie, nepíšem to tu.
ja teraz skúšam na čierne a opuchnuté kruhy také chladiace hydrogélové vankúšiky astrid hydro x cell s kyselinou hyalurónovou a kofeinom a mám pocit, že mi pomáhajú kruhy zmierniť vždy keď si ich ráno dám dole
ja teraz skúšam na čierne a opuchnuté kruhy také chladiace hydrogélové vankúšiky astrid hydro x cell s kyselinou hyalurónovou a kofeinom a mám pocit, že mi pomáhajú kruhy zmierniť vždy keď si ich ráno dám dole
@urshullita6541 môžeš mi ich prosím ťa odfotiť?

Moja kamarátka si to pravidelne chodí dávať pichať do Ružomberka za 100e a veru žiadnu zmenu na nej nevidím