Pomáha rozmarínová voda na obmedzenie padania vlasov?
Ahojte je tu nejaka žienka čo si vari doma rozmarínovu vodu na vlasy? Pomáha to aby menej padali? Dnes som si uvarila odvar dala do chladničky. Ďakujem za odpovede
S rozmarínovou vodou žiaľ neporadím, ale veľa ľudí si pochvaľuje žihľavu. Čo už vodu na umývanie vlasov alebo čaj, tak ak by rozmarín nepomohol, odporúčam vyskúšať toto 🙂
Ja to tak robím tiež ale na rast vlasov 😄
Za mna ano..mne koncom leta strasne zacali vypadavat vlasy..lekar mi robil krvne testy a vsetko ok...ku koznej som nesla ,tak som skusila z Olival- Rosemary clove scalp oil z Dr max..do mes mi prestali padat a teraz mi rastu ako salene...bacha ak mas melir,tak ti moze zozltnut...
aj za mna ano ale varena doma mi vobec nesadla takze si kupujem bud od weleda alebo od botanica slavica
Mám botanica slavica vodu, šampón aj olej a vlasy padajú menej a rastu ako divé
Rozmarín má síce dokázané účinky na rast vlasov... ale myslíte si že vaše domáce varenie rozmarínu je dostatočné? účinné látky musia byť v určitej koncentrácii, navyše sú lipofilné (nerozpustné vo vode) ak chcete olej rozpustiť vo vode, treba na to pridať ďalšie látky... príroda má síce veľa účinných látok ale je za tým celá veda ako to efektívne použiť. Tieto domáce postupy sú mrhanie časom aj surovinami. Odporúčam kúpiť si hotový produkt od overeného výrobcu.
@alenamihal kolko cca cm za mesiac?
@denkabemommy kolko cca cm za mesiac?
Ja som si teraz kúpila rozmarínove tonikum od waledy/ weledy teraz presne neviem nechce sa mi ísť pozriet a používam ho asi mesiac a poviem ti že je tam asi rozdiel. Mne osobne moc vlasy nepadali (keď nerátam poporodne stavy) ale teraz padá menej a mám pocit že mi aj pribudli take tie baby vlasky.
@jaja0405 vôbec to nepočítam. Mám vlasy po pás, takže tam sa aj ťažko už sleduje dĺžka. Vidím to však na nových vlasoch, ktoré dorastajú. Ale tiež to neviem odhadnúť koľko to je za mesiac
@kittykat22 Fu no veru. Ja som si dala pozor, lebo ja mám aj tak dosť mastné vlasy a tu písali že ich nemasti. Ale toto neviem posúdiť lebo používam pred umývaním tak hodinku a to už vtedy mám vlasy mastné.
@denkabemommy ahoj, mohla by si mi prosím poslať foto tej rozmarínovej vody? Lebo od Botanica som videla len olej a šampón. Ja si od včera robím silný odvar z rozmarínu, zalejem vlasy po umytí a už neoplachujem. Kamoške to veľmi pomohlo, ale ešte si dávala Minorga prípravok. To musím pozrieť na nete.
@zvieratko31 https://www.notino.sk/soaphoria/botanica-slavic...
Ja väčšinou objednávam z notina a keď náhodou sa pozabudnem, tak mávajú aj v dmke ale nie v každej 🙈
@denkabemommy oki ďakujem, kuknem sa u nás, ale zatiaľ budem dávať ten odvar, keď to pomohlo kamoške, asi to nebude zlé a je to lacné 🙂

📌