icon

Pomáha vám Ziaja kozmetika?

16. nov 2024

Pomáha vám kozmetika ziaja ste spokojne ? Alebo je nič moc ? Alebo krémy na tvar od dm ?

nelca0510
16. nov 2024

Mám vit.C a za mňa nič moc.

veklipo
16. nov 2024

Ja mam telové mlieko a mne veľmi pomáha na suchu pokožku. Lepšie ako Bioderma.

bozenas
16. nov 2024

Používam denný a nočný s kozím mliekom. Kupujem opakovane, hlavne na takéto chladnejšie obdobie mi veľmi "sedí" na pleť.

koniarova
16. nov 2024

Mne nesadla. A smrdí mi. 😁

modrykonik33
16. nov 2024

Za tú cenu asi ok, hlavne telové mlieko ok, inak pleťová kozmetika nič moc

miracle25
16. nov 2024

Ja kupujem okurkový krém na tvár je to moja stálica, skusila som od nich aj produkty na vlasy ale nesadla mi tá "vôňa" konkretne kozie mlieko (naťahovalo ma z toho, ale som tehotná tak to ber s rezervou), skusila som aj samoopalovak za tu sumu je to 10 z 10, pred x rokmi keď som mala ešte hormonalne akné tak mi ich kozmetika veľmi pomohla ale do dnešneho dňa už používam len ten krém na tvár

jaja20
16. nov 2024

Používam od tejto značky petržlenovy a nevädzovy krém na oči a som spokojná.

lindous
16. nov 2024

Ja som mala čístiaci gél a uhorkový hydratačný krém a teda neurazilo, ale ani nenadchlo... minula som to do konca bez nejakých problémov, ale znovu by som nekúpila... čo komu sadne je ale individuálne...

nynia
16. nov 2024

mala som krém a masku na tvár a 2 sprcháče, za mňa je to značka, ktorá neurazí ale nenadchne 🤣🤔 žeby som ju chcela pravidelne kupovať alebo odporúčila niekomu vyskúšať sa nedá povedať.

lelelienka
16. nov 2024

Raz som si kupila na suchu plet, myslim ze to bol nejaky krem s kozim mliekom a katastrofa, hrozne ma stipal, dalsie som uz neskusala.

rebi789
16. nov 2024

Krémy od nich su super

katka700
16. nov 2024

Ziaja je dobrá kozmetika ale podobne ako pri hocijakej inej kozmetike nečakaj zázraky. Treba vyskúšať viac krémov kým zistíš ktorý ti sadne. Mám rada ich produkty z rád acai berry, sopot spa a vitamín C. Výhodou je nižšia cena takže keby to pre teba nebolo to prave nie je to taká tragédia ako keď nesadne krém od estee Lauder.

andymady
17. nov 2024

Mam len na odlicovanie, pekne vonia, ale mam citlivu plet okolo oci. Takze radsej investovat viac do kozmetiky. Podla veku tiez...