Pomôže mi fialový šampón po nevydarenom blond melíre?
Ahojte, dne som bola u kaderníčky na blond melír. Ako som
Vyšla von na denne svetlo tak sa mi vlasy úplne zhnusili, vôbec sa mi nepáči ako to spravila. Chodím tam 3 roky no vždy to vyšlo pekne. Teraz je to viac žlté ako platinové. Vobev to nevyzerá že som tam bola. Čo sa s tým dá robiť? Pomôže fialový šampón? Kedy ho dať? A kedy môžem ist inej kadernícke na ďalší melir?
Niektory ludia maju proste viacej oranzoveho pigmentu v štruktúre vlasu a to proste nikdy nepojde do studenej blond, vzdy pude prebyjať teply nadych. Proste prirodzeny pigment je velmi silny.
Ja chodím ku kaderníčke - mojej známej, tak som jej povedala nech mi tam dá kľudne aj čistý peroxid. 🤣Mne to zase vydrží 2-3 týždne sa už sa mi to akoby vymyje. Inak robí sa to cez mikromelir, aby ti bolo čo najhustejšie. No 4-5 hodín tam nevydržím sedieť. 🙈Uvidím ako dopadnem budúci týždeň. Fialový šampón nerobí zázraky, ani na mojich vlasoch.
Niektory ludia maju proste viacej oranzoveho pigmentu v štruktúre vlasu a to proste nikdy nepojde do studenej blond, vzdy pude prebyjať teply nadych. Proste prirodzeny pigment je velmi silny.
@anonym_5f98f7 mne to ale vždy 3 roky chytilo do studenej, nikdy som nemala žlté vlasy. No dnes otras
Ja chodím ku kaderníčke - mojej známej, tak som jej povedala nech mi tam dá kľudne aj čistý peroxid. 🤣Mne to zase vydrží 2-3 týždne sa už sa mi to akoby vymyje. Inak robí sa to cez mikromelir, aby ti bolo čo najhustejšie. No 4-5 hodín tam nevydržím sedieť. 🙈Uvidím ako dopadnem budúci týždeň. Fialový šampón nerobí zázraky, ani na mojich vlasoch.
@anonym_a5d556 ja mám toez mikromelír, doteraz bolo všetko ok, vydržalo to pekne 4 mesiace. Dnes ako keby neveim čo
@anonym_autor ved zavolaj kadernicke, ktora to robila a zisti co sa s tym da robit. Ona vie najlepsie cim ti to farbila. Aby si si zbytocne nepatlala dalsiu chemiu, ktora nemusi zabrat.
@anonym_autor ved zavolaj kadernicke, ktora to robila a zisti co sa s tym da robit. Ona vie najlepsie cim ti to farbila. Aby si si zbytocne nepatlala dalsiu chemiu, ktora nemusi zabrat.
@cimage Ved jej ani babrat nebude, ved by odosla plesata. 😁Odporuci fialovy sampon, ponadava na zly peroxid, na nekvalitne vlasy a neprozna si, ze proste namiesala zlu koncentracou.
@cimage Ved jej ani babrat nebude, ved by odosla plesata. 😁Odporuci fialovy sampon, ponadava na zly peroxid, na nekvalitne vlasy a neprozna si, ze proste namiesala zlu koncentracou.
@anonym_723d97 ale ked k nej chodi pravidelne, tak snad sa na nu nevykasle. Plus si urobi zlu reklamu
@anonym_723d97 ale ked k nej chodi pravidelne, tak snad sa na nu nevykasle. Plus si urobi zlu reklamu
@cimage Chodila som ku kadernicke dlhe roky na melir. Pokazilla ho presne na vrchu hlavy, ako keby mi napriec namalovala 1cm hrubu ciaru. Muzi si to vsimli, a ti ucesy neriesia. Poprosila som o opravu a zafarbila mi vlasy na hnedu, cely melir na 70 cm vlasoch v kybli a este si vypytala za farbu. Zaplatila a viacej neprisla. Mala mi vratit celu sumu a plus znicene vlasy. Dva roky som cakala, kym mi to vyrastlo.

@anonym_autor To poznám veľmi dobre, mne zase po kaderníctve pekné, ale ako si umyjem vôbec nevidieť, že sim vôbec bola a vždy mi to ide do žltého meliru a nie pekný studený odtieň ako sa mi páči .Mne to nepomáha veľmi ani ten fialový šampón .Mám pocit, akoby aa mi melír znyl. Keby mi nežehlila a nerobila vlasy ani si inik
nevšimne .Vystriedala som aj iné kaderníčky, ale od tejto mám najlepšie.