icon

Pomôžu nočné pásky na vrásky hnevu?

14. dec 2025

Zdravim, mam 47r a dost vyraznu vrasku hnevu. Pomohlo niekomu aplikovat ntiwrinkle pasky na noc? odporucaju sa aj bezne silikonove naplaste na jazvy.....Ano viem botox je najucinnejsi, no do toho ist zatial nechcem....Dakujem za odpovede

martinka13
14. dec 2025

Skúšala som kadečo (teda konkrétne tie pásky nie, ale iné veci). Pomohol len botox. Dlhodobo. Dokonca aj ked 5-6 mesiacov nejdem, vráska hnevu sa mi nespravi

autor
16. dec 2025
@martinka13

Skúšala som kadečo (teda konkrétne tie pásky nie, ale iné veci). Pomohol len botox. Dlhodobo. Dokonca aj ked 5-6 mesiacov nejdem, vráska hnevu sa mi nespravi

@martinka13 co kadeco? Neodstrani to mimiku?

martinka13
16. dec 2025
@anonym_autor

@martinka13 co kadeco? Neodstrani to mimiku?

@anonym_autor krémy, masky, masáž tváre s Foreo. Mimike zabráni botox.

o__o
16. dec 2025

Ja to pouzivam, ale ja som mala len velmi slabucke tie vrasky.. tie pasky a tretinoin a pekne sa mi vyhladili

autor
17. dec 2025
@o__o

Ja to pouzivam, ale ja som mala len velmi slabucke tie vrasky.. tie pasky a tretinoin a pekne sa mi vyhladili

@o__o pasky original na vrasky? Alebo toe co su vseobecne na jszvy?

o__o
17. dec 2025
@anonym_autor

@o__o pasky original na vrasky? Alebo toe co su vseobecne na jszvy?

@anonym_autor asi 2 roky som pouzivala original a teraz pouzivam pasku z lekarne

vler
18. dec 2025

@anonym_autor ja tiez odporucim botox. Pozor, aj ten je ucinny len odtial potial. Ked uz bude vraska vyrazna a hlboka uz aj botox bude menej efektivny.
Ja som zacala chodit kratko po 40tke-ked som mala vrasok malo a boli jemne- a mesiace po botoxe ziadnu vrasku hnevu nemam a az potom sa mi znova zacne objavovat

euie
18. dec 2025

Ahoj, chapem obavy z botoxu lebo predsalen je to iny material v tele. Ja som bola len vrasku hnevu, 3krat mam pichnuty, naposledy februar, takze 10mes dozadu a este mi znovu nevystupila. Picha mi ho doktorka, cize jej uplne verim. Spominala ze zial nic ine na to nezbera a aj ona sama ma botox ale len v tom mieste.

Drzim palce, nech uz sa rozhodnes akokolvek. ta konkretna v podstate mala vraska pridava vyrazne na veku, mne to zo dna na den ubralo 8rokov minimalne. Som celkovo skor za prirodzenu krasu ale uprimne, tesila som sa ako male dieta ako to zabralo a ze tato moznost je.

sardinka32
4. jan 2026

Ja tie originál náplaste na vrásku hnevu pouzivam, v spanku som sa mračila...ráno som mala vždy čiaru...alebo som spala tak, že sa mi spravila...neviem. V každom prípade Ty píšeš, že ju máš výraznú...to je tiež subjektívne...ale ak je ozaj už hlboká, tam Ti nepomôžu už náplaste, tie sa používajú ak chceš tomu predísť. Ak ju už máš, treba skúsiť botox, zjemní ju a zabráni tomu, aby sa prehlbovala...ak je ozaj hlboká, tak potom vyplniť kyselinou hylauronovou. Vráskam treba predchádzať. Krémy, náplaste, séra...tie skôr predchádzajú tvorbe, ak ich začneš používať včas, potom už to treba inak riešiť.

autor
4. jan 2026
@sardinka32

Ja tie originál náplaste na vrásku hnevu pouzivam, v spanku som sa mračila...ráno som mala vždy čiaru...alebo som spala tak, že sa mi spravila...neviem. V každom prípade Ty píšeš, že ju máš výraznú...to je tiež subjektívne...ale ak je ozaj už hlboká, tam Ti nepomôžu už náplaste, tie sa používajú ak chceš tomu predísť. Ak ju už máš, treba skúsiť botox, zjemní ju a zabráni tomu, aby sa prehlbovala...ak je ozaj hlboká, tak potom vyplniť kyselinou hylauronovou. Vráskam treba predchádzať. Krémy, náplaste, séra...tie skôr predchádzajú tvorbe, ak ich začneš používať včas, potom už to treba inak riešiť.

@sardinka32 an9 je dost hlboka a nite nepomozu?

sardinka32
4. jan 2026
@anonym_autor

@sardinka32 an9 je dost hlboka a nite nepomozu?

@anonym_autor Nite neviem, s tým skusenosť nemám...len s botoxom, bola som raz...a s tými náplastami, na ktoré si sa pýtala

liusa82
4. jan 2026

ono je dobré isť najprv aj na laser aby ti to zbrusili a potom dopichli botoxom keď to chceš mať pekné hladke

nikha2809
4. jan 2026

A prečo chcew čakať s botoxom?Lebo jedine časom bude este hlbšia a uz nebude stacit

autor
4. jan 2026

@anonym_autor