Poradíte kefu na suché vlnité vlasy?
Baby poraďte mi prosím presny tip kefy na suché a vlnité vlasy. Potrebujem nejakú fakt že overenú čo neláme vlasy alebo “nezatrhava” . Hlavne na suché nie mokré vlasy dakujem
@petrastrbanikova tangle teezer. mala som uz rozne, ale iba tato mi nevytrhava vlasy pri cesani. je sice drahsia ale oplati sa
@anonym_d95431 suhlas a najma vsetko vzdy rozcese 🙂
@petrastrbanikova tangle teezer. mala som uz rozne, ale iba tato mi nevytrhava vlasy pri cesani. je sice drahsia ale oplati sa
@anonym_d95431 po tejto konkretne pokukujem..nech stojí aj 50e hlavne chcem nech nezatrhava vlasy lebo len kupujem a všetko zle 🙈
@petrastrbanikova ja ju mam uz dlhsie, cca cez 5 rokov, asi mam starsi typ. tu zadnu cast ma okruhlu, ale principialne budu uplne rovnake. tato dokonca mi pride lepsia, kedze je vzadu plocha a nezabera tolko miesta 🙂
@petrastrbanikova ja ju mam uz dlhsie, cca cez 5 rokov, asi mam starsi typ. tu zadnu cast ma okruhlu, ale principialne budu uplne rovnake. tato dokonca mi pride lepsia, kedze je vzadu plocha a nezabera tolko miesta 🙂
@anonym_d95431 idem ju objednať nechám sa prekvapiť a dúfam že uz milo 😄dakujem
@anonym_d95431 idem ju objednať nechám sa prekvapiť a dúfam že uz milo 😄dakujem
@petrastrbanikova neni zac 🙂
mne viac ako tangle teezer vyhovuje wet brush, ten klasický model. mám obe ale tangle teezer už prakticky nepoužívam