icon

Poradíte mi cenovo dostupnú masku na vlasy?

emmli
25. júl 2024

Ahojte poradíte mi nejakú dobrú cenovo dostupnú masku na vlasy z dm? Najlepšie taka na zjemnenie vlasov, používala som teraz nejakú fakt dobrú kórejsku ale nikde som ju na internete nenašla.

milanemila
25. júl 2024

Ja mam rada tieto 2 z dmky. Pouzivam este pred susenim vlasov aj olej.

emmli
autor
25. júl 2024

@milanemila ďakujem vyskúšam 🙂

terka402
26. júl 2024

@milanemila Ahoj ja som si kúpila presne túto banánovú,ale som ju normálne zmyla potom. Ty píšeš,že pred sušením si ju dávaš. Ty ju neumývaš? Dik

milanemila
26. júl 2024

@terka402 jasne ze ju umyvam, pred susenim davam olej, po suseni uz nic.

terka402
26. júl 2024

@milanemila Oki dik,lebo na nej je písané,že aj votrieť po usušení do koncov,tak nejako myslím,preto som chcela vedieť či to tak robíš.

marcellka32
26. júl 2024

@milanemila k tej Chi si prosím recenziu

seahorse27
26. júl 2024

Ja som minule skusila zo srandy dcerinu Garnier fructis Papaya hairfood a skvela je, len ta vona mi velmi nesedi. Doteraz som pouzivala len profes. masky, ale tato ma fakt milo prekvapila

tamtamka26
26. júl 2024

Ahoj, ja som spokojná s touto. Vlasy mám jemne, dobre sa rozcesavaju a tá cena je zanedbateľná... Teraz som skúsila pre zmenu niečo iné a veru nepáči sa mi...

milanemila
26. júl 2024

@marcellka32 vies co mam z tej rady aj sampon aj kondicioner, mam dlhe vlasy skoro po pas, odfarbovane a vlnive, takze na moje vlasy super (ak ma niekto skor take viac mastiace tak by som zvolila iny rad). Ja som spokojna, len ma take “divokejsie” zlozenie, takze ja to striedam potom s takymi prirodnejsimi produktami. CHI som objednavala z netu vo velkych baleniak (sampon aj kondicioner) viac sa to oplati ako tie male balenia v drogeri, tuto masku co som sem dala vo vacsom baleni nemaju.

milanemila
26. júl 2024

@seahorse27 ano aj ja mam aj papaya a fakt je dobra aj co sa tyka zlozenia aj cena fajn. Mne tiez ta vona na 100% nesedi 🙈