Poradíte top kórejskú kozmetiku bez mastných produktov?
Viete mi prosím poradiť nejaké topky z kórejskej kozmetiky?
Ale nie niečo mastné a ťažké.
Ďakujem🙂
@anonym_autor poradiť ti tu môžeme hocičo, no tebe to sadnúť nemusí. Treba skúšať. Ja sama som vyskúšala xy značiek kórejskej kozmetiky a sadol mi len spf of Beauty of joseon. Nič iné.
Som odborna konzultantka na plet vo firme s korejskou kozmetikou 🙂 poradim rada
@lia2929 no to môžeš byť, ale vyskúšať to musí aj tak na sebe ona a zístit čo jej robí dobre na pleť
@lia2929 no to môžeš byť, ale vyskúšať to musí aj tak na sebe ona a zístit čo jej robí dobre na pleť
@anonym_b88561 “zboznujem” tieto typy , co sa montuju do vsetkeho ako ty a este anonymne jasne😂👍🏻.
Keby bola pani z mesta ako ja , vie prist vyskusat cez 60 znaciek aj vzorky domov, preto som sa ponukla .
@lia2929 ahoj, vieš mi prosím odporučiť niečo na hydratáciu pokožky, vek 40 suchšia pleť. Mala som od iunik betaglukan sérum taký priemer, kys hyalurónova mi nerobí dobre, práve ňou som si pokazila vysúsila tvár ( áno nanasala som na vlhkú pokožku). Najlepšie niečo prírodné, žiadne silikóny, poranený, aj bez EDTA

A topky na co? Na cistenie, hydrataciu…? Aky typ pleti? Lebo univerzalny produkt, s kt su vsetci spokojni asi nenajdes, ale korejska, ak vyberies dobre, je urcite za mna top kozmetika.