icon

Poškodia nadpojené vlasy tie vlastné?

mima0987
21. jan 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať , či máte skúsenosť s nadpojením vlasov . Rástli vám pod spojmi vlasy a neboli potom zničené ? Mám zničené vlasy po odfarbeni a chybaju mi moje dlhé husté vlasy takze rozmýšľam nad nadpojenim .

ucholacik
21. jan 2025

@mima0987 pripnem sa ...Ja rozmýšľam tiež nad predĺžením vlasov a moje mám totálne zničené spálené keďže som išla z čiernej na hnedú 😭😭Bojím sa či vôbec sa mi to bude dať napojiť a nebude vidno,že moje sú kratšie.

melanta
21. jan 2025

Mám dlhé roky. Mala som niekoľko rokov formou microring, teraz už pár rokov mám metódou seamless1. Občas si ich dám na mesiac dole. Moje vlasy nemám vôbec zničené. Na druhej strane, dávala som si ich na zdravé vlasy, vlasy si farbím výlučne u kaderníčky, a pri posune každé 2 mesiace si dám kúru v kaderníctve kúru na vlasy, buď kyselinu hyaluronovú alebo hĺbkovú regeneráciu.

Ak máš vlasy zničené, tak určite počkaj, kým sa dajú dokopy. Mimo toho, žiadna dobrá kaderníčka ti na zničené vlasy nedá nadpojenie. Ak áno, tak to bude znak, že je to kaderníčka k ničomu.

ucholacik
21. jan 2025

@melanta no kaderníčka my pozerala vlasy a povedala ,že fuuu ale ,že 150 prameňov by mi bolo treba. Tiež som rozmýšľala,že keď ich mám ako seno a ráno sa budím so zachlpenými vlasmi či mi tie spoje vôbec budú držať keďže po umytí mám z vlasov žuvačku