Potrebujem fixačný sprej na make up?
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť, pretože nie som vôbec typ baby, ktorá sa vyzná do makeup, len som si našla vhodné produkty, ktoré mi sadli aj pri akné a podobne. No ideme na oslavu, s tým, že to je na celý víkend, čiže nemám možnosť sa tam dať niekomu trošku namaľovať, takže len tak svojpomocne a preto potrebujem poradiť. Mám typ tváre, že čelo skôr mastné, a ostatok ako keby. No ja používam aknecolor, pretože mi žiadny makeup na tvári nevyhovoval, keďže dlhé roky som mala problém s akné. No keď sa aj trochu namaľujem, tak sa mi väčšinou začne makeup tak šípať na brade väčšinou a okolo úst. Pár báb mi poradilo, že aby mi to držalo a vydržalo mám si kúpiť fixačný sprej. Tak chcem sa spýtať, kto máte skúsenosť, viete mi poradiť ? Či kúpiť teda nejaký fixačný sprej ? No najlepšie v DM, keďže to potrebujem súrne už. Ďakujem vám 🙂
Mne fixacne spreje nepomáhajú. V prvom rade musíš pleť hydratovat počas dňa aj v noci. Nejaký čas to potrvá, ale základom peknej pleti je skôr dodržiavanie pravidelnej hydratácie ako množstvo produktov. Keď sa Ti supe pleť, potrebuješ vhodný krém, nie fixacny sprej. A musíš ho používať denne. Nie mastný, ale hydratačný. Denný aj nočný. Len musíš nájsť ten svoj, mne to trvalo roky.
Skôr to je o starostlivosti o pleť a podklade pod makeup ako fixator, ten už veľa neurobí, keď nie je správny základ..
A viete mi odporučiť niečo na rýchlo na podklad ? 🙂
A viete mi odporučiť niečo na rýchlo na podklad ? 🙂
@anonym_autor
Ja som asi podobne s pleťou a s maľovaním ako ty.
Asi dva týždne čo som vyskúšala kozmetiku od geek&gorgeous.
Jelly joker, stress less, a gelkrem hydration station.
Pleť mám už po dvoch dňoch používania úplne jemnú. Mne veľmi zapasovala táto kozmetika a to som tiež roky skúšala rôzne. Majú ju aj v DM.

@anonym_autor problem bude aj to z nemas podkladovu bazu. V dm maju 2 v 1 aj podkladovu bazu s fixatorom.