Potrebujem kondicionér na jemné vlasy?
Chcela by som sa opýtať či skutočne potrebujem kondicionér aj keď mám jemné vlasy, rozmýšľam či ho mam vynechať, či by nestačil iba šampón. Je tu aj nejaká kaderníčka čo vie poradiť?
ka kondicioner nepouzivam a nikdy som nepouzivala .. parkrat so skusila kedze vsade pisu aky je potrebny-ale na moje vlasy proste nie..ani ked ho dam len na konce a nie do celej dlzky etc... proste nie kazdy vlas ho potrebuje a nie vsetko co je tabulkovo pisane aj funguje ... ani dcera nepouziva a nase vlasy su zdrave nevysusene a maju objem z rozcesavanim tiez ziaden problem - takze vyskusaj a sama uvidis co vyhovuje tebe
keď máš jemné vlasy a máš pocit že vlasy máš zaťažené - nepoužívaš správny kondicioner
ka kondicioner nepouzivam a nikdy som nepouzivala .. parkrat so skusila kedze vsade pisu aky je potrebny-ale na moje vlasy proste nie..ani ked ho dam len na konce a nie do celej dlzky etc... proste nie kazdy vlas ho potrebuje a nie vsetko co je tabulkovo pisane aj funguje ... ani dcera nepouziva a nase vlasy su zdrave nevysusene a maju objem z rozcesavanim tiez ziaden problem - takze vyskusaj a sama uvidis co vyhovuje tebe
@ukgirls a vlásky máte dlhšie a jemné?
pod lopatky a niesu az tak jemne ani extremne riedke -proste vlasy prirodnej blondiny 😀
keď máš jemné vlasy a máš pocit že vlasy máš zaťažené - nepoužívaš správny kondicioner
@biba_18 práveže neviem nájsť vhodný kondicionér, a preto som sa zamyslela či ho potrebujem
@evita15678 skús olaplex no. 5 bond maintenance conditioner- ten posilňuje vlasy. matrix má tiež celkom fajn radu pre vlasy bez objemu. mne bol dobrý aj jessicurl aloeba daily conditione - pokiaľ nemáš že úplne rovné rovné vlasy...
kondicionéry sú zmývateľné a nezmývateľné.
Bez kondic.by som sa nerozčesala.Používam ale iba zmývateľný,po nezmývateľnom mi vlasy ostanú ako mastné,ale nevyhodila som ho,jednoducho ho zmyjem.
@evita15678 nie nepotrebuješ, iba keď cítiš že sú suché alebo sa ti extra stiepia alebo motajú. Vtedy si dám masku, prípadne kondicionér ktorý sa nevymyva. Teraz nepotrebujem,tak nepoužívam. Hneď by som mala mastné vlasy.
kondicionéry sú zmývateľné a nezmývateľné.
Bez kondic.by som sa nerozčesala.Používam ale iba zmývateľný,po nezmývateľnom mi vlasy ostanú ako mastné,ale nevyhodila som ho,jednoducho ho zmyjem.
@rozculena mám jemné vlasy a kondicionér ked dam tak su do pár hodín mastné, zlepené ked ho zas nedám sú vysušené, a to som vystriedala uz toho veľa. Neviem kolko ho dat aby mi toto nerobilo
@evita15678 potrebujes masku alebo kondicioner aby sa vlas uzavrel a bol ,,chraneny".
@rozculena mám jemné vlasy a kondicionér ked dam tak su do pár hodín mastné, zlepené ked ho zas nedám sú vysušené, a to som vystriedala uz toho veľa. Neviem kolko ho dat aby mi toto nerobilo
@evita15678 používaš zmývateľný kondicionér? Alebo ho nechávaš na vlasoch?
@evita15678 používaš zmývateľný kondicionér? Alebo ho nechávaš na vlasoch?
@rozculena zmyvam. Bezoplachova starostlivosť mi robi zle
@rozculena zmyvam. Bezoplachova starostlivosť mi robi zle
@evita15678 a aj po zmytí máš mastné vlasy? To je čudné.Ja mám hustý melír,bez kondicionéru by som sa nerozčeala,ale po zmytí mám vlasy aj tak suché
Minule som si kúpila
https://www.notino.sk/delia-cosmetics/cameleo-b...
vlasy sa ľahko rozčesávajú a nezaťažuje mi to vlasy,neoplachuje sa to.
Toto je zatiaľ jediná vec,ktorá mi nezamastí vlasy,aj keď to neopláchnem.

isteže potrebuješ. kondicioner dodá vlasu čo vlas potrebuje a uzamkne to vo vlase zatvorením folikul ... vynecháš kondicioner a vlasy budeš mať skôr či neskôr ako slamu ...