Potrebujem osvedčenie na vykonávanie voskovej depilácie?
Ahojte dievčatá, neviete mi prosím poradiť, či na to, aby som mohla vykonávať ošetrenie voskom - depiláciu - a mať túto službu spoplatnenú, potrebujem osvedčenie z nejakej kozmetickej školy, alebo mi teoreticky stačí nejaký kurz/certifikát.
Resp na otvorenie salónu na tieto služby sú potrebné nejaké špeciálne povolenia? Vôbec neviem ako tieto veci fungujú pre ludí ako kozmetičky, manikérky, pedikérky atď.
Určite budú treba skúšky z hygieny, ďalej v priestore bude treba sprcha ak sa jedná o telo, teplá voda, šatňa pre klientov a kopu ďalšich vecí bolo treba niekedy, over si to priamo na hygiene, stačí tam zavolať, povedia ti info.
A aj nejaký certifikát ohľadom depilácie, že si absolvovala kurz, školenie
Bez schválenia hygieny nemožeš otvoriť, sú veľké pokuty
@anonym_autor musíš mať všetko tak,ako keby si mala kozmetický alebo masážny salón.
Len depiláciami sa neuživíš
Musíš mat bud školu kozmeticka, alebo kurz kozmeticka. Akreditovaný. Ale ken depilácia ta neuživy. Kebyže mas laserovú epiláciu, to je nieco iné. Ale pristroje su velmi drahé

Na zivnostenskom by ti vedeli povedat. Ked si pojdes otvorit zivnost na tuto cinnost, tak uvidis, ci od teba budu cdrtifukat alebo osvedcenie pytat.