Potrebujem radu od kaderníčky
Dobrý večer, je tu prosím kaderníčka ktorá by poradila?
@nika_val ahoj 🙂 prosím ťa strašne ale že extrémne jemne vlasy ja už neviem čo použiť kúpila som si to čo požívajú v kaderníctve šampón s maskou 30€ vlasy ešte jemnejšie teraz som skúsila čakám kým mi príde od hristiny nejaké čisto prírodny len tie vlasy sú tak jemne že sa mi z nich šmýka aj gumička a pôsobia samozrejme strašne riedko mám riedke ale nie až tak.
V prvom rade treba zistiť čo tvojim vlasom chýba.. hydratácia alebo proteín? A potom podľa toho vybrať kozmetiku.
Ďalej akú kozmetiku si používala doteraz? Drogériu ?
Ak áno treba vlasy hĺbkovo vyčistiť, pretože drogériová kozmetika obsahuje hrozne veľa bordelu ako silikóny ktoré sa nedajú zmyť z vlasov a tak časom robia nánosy na vlasoch ktoré môžu spôsobiť že sú vlasy prehnane jemne, rýchlo sa mastia a u citlivejších ľudí aj rôzne kožné problémy ako napr lupiny...
A posledný bod pri jemných vlasoch je dôležitá aj starostlivosť po umytí vlasov takže ideálne nejaké tepelná ochrana ktora už má v sebe aj nejaké tie tužiace látky na objem.
Je tu na MK skupina: Starostlivosť o vlasy kde som moderátor a písala som tam o týchto veciach veľa, celkovo k starostlivosti o vlasy som tam veľa písala. Takže ak sa pridáš nájdeš tam veľa dlhých a takých naučnejších článkov k vlasom.
Len podotýkam že ja nič nepredávam a všetky produkty čo kedy odporúčam tak len preto lebo verím že sú dobré. To len aby to nebolo brané tak že ti chcem niečo nanútiť a mám z toho niečo 😁
Mas jemne vlasy, nie riedke, aky mas teraz strih? Mozno ti kadernicka moc prestrihala, alebo mas do postupna? Nemala si niekedy predlzene, ze ti to skosila efilackami aby ti to splynulo s pramenmi?
@kika845 strih mám takú postupuku celkom fajn, predĺžené nie len časti farbené to je fakt

Ahoj, skús sa pýtať možno budem vedieť poradiť 🙂